Snap
  • Kind
  • Nieuws

De dinsdag met de twee dames

Yulius gesproken moet nog even geduldig afwachten tot 7 december met het vertellen van het babynieuws.

dag lieve mama's en mama's 2be vandaag ruby en megan weer thuis gehad en wat hebben we genoten van elkaar 

Ze werden in een hele onrustige en dus onprettige sfeer gebracht maar eenmaal thuis was de sfeer zoals die bij mama is rustig vertrouwd en om van te genieten.

Helaas moet ik nog even wachten met het leuke babynieuws te vertellen. We wachten tot 7 december en dan mag t hopelijk.

De babykamer staat namelijk al in de oude kamer van megan maar gelukkig wist ik hier een goeie twist aan te geven door te zeggen dat het een verassingskamer is en dat de meiden er daarom nog niet inmogen.

De vraag was natuurlijk meteen wanneer dan wel ik heb ze maar gezegd dat t na het vuurwerk van oud en nieuw zou zijn dan valt 7 December nog mee als ik t ze dan vertellen mag.

We hebben fijn geknutseld en dvd gekeken vandaag sint was t thema van t knutselen en een dvd van barbie werd gekeken.

Mama en wesley hadden lasagnette gemaakt megan klaagt over dat ze het niet lust maar ongezien vind ze het wel lekker geef het niet al teveel aandacht en schuif haar af en toe zelf een hap naar binnen. Ruby heeft drie keer opgeschept zo trots dat ze goed eet en dit heeft positief effect op megan waardoor zij uiteindelijk ook beter gaat eten.

T niet leuk hoekje is twee keer van toepassing geweest puur uit brutaliteit van de meiden. Ook dit was weer gauw over.

Tot slot buiten spelen ging niet t regende weer helaas dus dat bewaren we voor volgende week dinsdag. Ze werden opgehaald afscheid genomen tot volgende week lieve prinsesjes van me. Mama is in gedachte bij je.

Knuff voor de lezeressen en tot de volgende blog. Liefs

8 jaar geleden

Zolang je meiden er geen problemen mee hebben is het prima natuurlijk. Toch wil ik je wat meegeven voor het geval ze het niet leuk vinden. Toen ik het huis uit ging (ik was 22) was mijn slaapkamer binnen een dag van mijn broer. Ik wist hier niks van. Goed op dat moment was ik niet in mijn beste doen en de sfeer in huis was niet leuk maar ik heb het niet leuk gevonden om maar zachtjes te zeggen. Ik hoop dat het huis wat je in de toekomst wil bewonen ook groot genoeg zal zijn en dat je dochters het leuk gaan vinden dat ze een broertje of zusje krijgen.

8 jaar geleden

Ik heb drie riante slaapkamers de twee meiden komen op 1 kamer (als ze ooit weer thuis komen wonen) de ruimte is daar groot zat voor en over drie jaar heb ik de mogelijkheid om te verhuizen. Ik zie hier nog geen moeilijkheden mee. Liefs

8 jaar geleden

Misschien een gekke en moeilijke vraag maar hebben jullie dan wel voldoende slaapkamers voor iedereen?