{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Didi REis: De eerste weken school

De eerste weken school zijn voorbij...Didi probeert op haar manier haar draai te vinden...

Afbeelding blog 'De Didi REis: De eerste weken school '

Didi gaat nu de eerste weken naar school.
Voor de kerstvakantie is ze gestart, dat was natuurlijk een feestweek met allemaal speciale dingen.
januari was het moment dat ze echt is gestart. Natuurlijk vallen dingen op.... Didi is natuurlijk Didi en doet alles lekker op haar manier.
Ik vond dit toch wel een goed moment om alles eens op een rijtje te gaan zetten en Didi's dingen en uitspraken maar eens puntsgewijs te benoem. 

  • Didi hoe was het op school vandaag? Heel leuk mama! wat heb je dan gedaan? Dat weet ik niet.
  • Juf zegt: kom we gaan buitenspelen. Didi: Juf daar heb ik echt echt echt geen zin in ik blijf wel binnen gaan jullie maar.
  • Mama komt Didi eerder ophalen i.v.m logopedie: Didi begint hysterisch te huilen.. ik wil zo graag gymen mama.... Slik slik slik en door.... Toch maar een Picto logopedie mee naar school
  • Mama vraagt: Met wie heb je gespeeld vandaag? Didi: Met niemand Mama: waarom niet?  Didi Daar had ik echt geen zin in. 
  • Mama vergeet een keer de tweede beker drinken mee te geven. Didi tegen mama: Jij bent echt dom mama. 
  • Mama Mama Mama ik wil een hele appel mee naar school.. ik ben groot! en het mag van de Juf. 
  • Mama ik vind de juf heel erg lief
  • Didi verteld trots tegen mama: Mama ik kan schrijven kijk maar! Ze schrijft zo haar naam op en die van Lotte , mama Papa en Oma en opa trots! 
  • Thema van nu is piraten.  Mama! ik ben woeste Didi argggg en ik heb hele grote spier ballen jij landrot.... hmmm tuurlijk schat. 

Deze week gaan de rapporten mee naar huis. Als ik Didi moet geloven gaat het goed op school. Na volgende week komen de 10 minuten gesprekken. Ik ben benieuwd wat haar juf te zeggen heeft. Hoe zij de afgelopen periode met Didi hebben ervaren. 
Of dat ze nog ergens tegen aan gelopen zijn. Toch is het wel spannend.. Didi is natuurlijk Didi.. zij doet de dingen op haar manier.. met haar kijk op het leven.... 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je