{{ message.message }}
{{ button.text }}

De dag van de pedagogisch medewerker

Vandaag heb ik de leidsters van mijn zoontje in het zonnetje gezet. Waarom? Zij zorgen vol liefde voor mijn zoon en de andere kinderen.

Afbeelding blog 'De dag van de pedagogisch medewerker'

Vandaag is het de dag van de pedagogisch medewerker.  Gister met mijn zoontje 3 mooie tekeningen gemaakt. 2 voor zijn vaste leidsters en 1 voor het hele team. Chocola erbij gekocht. Een mooi verhaal erbij en klaar. Wat waren de leidsters dankbaar toen ik het vanmorgen aan ze gaf en dat ik aan deze dag gedacht had. Een klein gebaar, maar het werd groot ontvangen.

Eén keer per jaar is er zo'n dag. Je hebt ook de dag van de leerkracht, een dag voor de receptionist, een dag voor de verpleegkundige en zo heb je nog veel meer dagen. Terecht of niet? Is het nodig om zo'n dag te hebben? Moeten we niet elke dag dankbaar zijn voor elkaar? 

Ik vind het zelf wel goed dat iedereen een dag in het jaar in het zonnetje wordt gezet. Aandacht voor hetgeen dat zij doen. Ze bedanken voor hun werk. Zelf vind ik het altijd leuk wanneer er aan de dag van de leerkracht wordt gedacht. Maar een tekening of een klein cadeautje tussendoor vind ik ook super lief! Het is het gebaar dat telt, denk ik dan.

Hebben jullie de leidsters bedankt? Wat heb je gegeven? Ik ben erg benieuwd! Op mijn werk hoorde ik van een paar collega's dat zij het vergeten waren. Anderen hadden er wel aan gedacht. Hebben jullie er aan gedacht?

Straks ga ik mijn ventje weer ophalen. Bij hem op de kinderopvang hebben ze een app waar ze fotos in zetten en een klein verhaaltje. Zo leuk om te zien wat ze doen die dag.Ook leuk voor later. Wij kunnen namelijk alles in een boekvorm uit laten printen. Ideaal! Alle foto's en verhaaltjes staan er dan in.

Lieve pedagiosche medewerkers, bedankt voor jullie liefde en zorgzaamheid voor onze kinderen. Ik ben erg blij met jullie. Hoe hebben jullie de dag ervaren? Nog iets leuks gekregen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je