Snap
  • Kind

De dag van de pedagogisch medewerker

Vandaag heb ik de leidsters van mijn zoontje in het zonnetje gezet. Waarom? Zij zorgen vol liefde voor mijn zoon en de andere kinderen.

Vandaag is het de dag van de pedagogisch medewerker.  Gister met mijn zoontje 3 mooie tekeningen gemaakt. 2 voor zijn vaste leidsters en 1 voor het hele team. Chocola erbij gekocht. Een mooi verhaal erbij en klaar. Wat waren de leidsters dankbaar toen ik het vanmorgen aan ze gaf en dat ik aan deze dag gedacht had. Een klein gebaar, maar het werd groot ontvangen.

Eén keer per jaar is er zo'n dag. Je hebt ook de dag van de leerkracht, een dag voor de receptionist, een dag voor de verpleegkundige en zo heb je nog veel meer dagen. Terecht of niet? Is het nodig om zo'n dag te hebben? Moeten we niet elke dag dankbaar zijn voor elkaar? 

Ik vind het zelf wel goed dat iedereen een dag in het jaar in het zonnetje wordt gezet. Aandacht voor hetgeen dat zij doen. Ze bedanken voor hun werk. Zelf vind ik het altijd leuk wanneer er aan de dag van de leerkracht wordt gedacht. Maar een tekening of een klein cadeautje tussendoor vind ik ook super lief! Het is het gebaar dat telt, denk ik dan.

Hebben jullie de leidsters bedankt? Wat heb je gegeven? Ik ben erg benieuwd! Op mijn werk hoorde ik van een paar collega's dat zij het vergeten waren. Anderen hadden er wel aan gedacht. Hebben jullie er aan gedacht?

Straks ga ik mijn ventje weer ophalen. Bij hem op de kinderopvang hebben ze een app waar ze fotos in zetten en een klein verhaaltje. Zo leuk om te zien wat ze doen die dag.Ook leuk voor later. Wij kunnen namelijk alles in een boekvorm uit laten printen. Ideaal! Alle foto's en verhaaltjes staan er dan in.

Lieve pedagiosche medewerkers, bedankt voor jullie liefde en zorgzaamheid voor onze kinderen. Ik ben erg blij met jullie. Hoe hebben jullie de dag ervaren? Nog iets leuks gekregen?

8 jaar geleden

Wat goed dat je eraan gedacht hebt! Ik heb maar van 1 kindje wat gekregen. Had stiekem gehoopt dat meerdere ouders wat zouden geven, maar helaas.

8 jaar geleden

Wat heb jij de leidsters gegeven, Kim?

8 jaar geleden

Oww lekker. Is ze of hij vast erg blij mee geweest! Leuk idee om dat te doen.

8 jaar geleden

Leuk dat je dat ook hebt gedaan. Wat heb je ze gegeven?