{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Bibabox

Afbeelding blog 'De Bibabox'

De Bibabox heeft onlangs wat aanpassingen doorgevoerd, heb jij het al gezien?

Ipv iedere maand een nieuwe thema... kan je nu zelf kiezen welke thema doos jij aanschaft!  Je hoeft ook geen abonnement meer te nemen om een doos te bestellen. 
Zo hebben we de Themas: Piraten, Monsters, Koken en Tuinieren. Hier zal in de toekomst meer themas bij gaan komen! 

De Bibabox is voor kinderen van 3 tot en met 7 jaar.

Je kan je ook inschrijven voor een nieuwsbrief en dan krijg je bij iedere updates en acties een mail om al eerste op de hoogte te zijn! 

Kijk gauw op de website voor meer informatie:  www.bibabox.nl

Twitter: @bibaboxnl
Facebook.nl/bibaboxnl

--

Papa’s en mama’s hebben het steeds drukker en voor ‘ouderwets’ knutselen en spelen met onze kinderen is er steeds minder tijd. We vinden het wel erg belangrijk dat onze kiddo’s zelfstandig leren omgaan met de dingen om hen heen, zich goed ontwikkelen in de maatschappij van tegenwoordig, maar tegelijkertijd ook creatief bezig moeten kunnen zijn. Wij vonden het de hoogste tijd om onze drukke mede-papa’s en mama’s een handje te helpen en onze kids te voorzien van een maandelijkse verwennerij. Iets waar naar ze elke maand kunnen uitkijken. Iets wat ons als ouders samen met ons kinderen kind laat zijn. Iets wat goed doet aan waardering, creativiteit, gezelligheid en vrolijkheid. De Bibabox was geboren. 

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je