{{ message.message }}
{{ button.text }}

De Beautywebshop JohnBeerens.com for kids!

Afbeelding blog 'De Beautywebshop JohnBeerens.com for kids!'
Naast een nieuwe CHI stijltang, uw favoriete haarproducten en populaire make-up proucten kunt u nu ook voor de kids terecht bij De Beautywebshop JohnBeerens.com. Daar zijn nu namelijk de producten van de populaire merken Bumba, Maya de Bij en K3 te verkrijgen!

De Bumba Collectie is geschikt voor kindjes van 0 tot 4 jaar. De producten hebben een frisse geur en bevatten natuurlijke ingrediënten. Hiermee wordt wassen en verzorgen pas écht leuk!

Naast speelgoed heeft Maya de Bij ook verzorgingsproducten voor kinderen. Favoriet bij velen, want hoe cool is het om je eigen producten te hebben?! Van shampoo- tot bad- en doucheproducten en zonneproducten. Alles voor jouw lieve, kleine bijtje.

De meiden van K3 zien er altijd tiptop uit en nu kunnen ook hun kleine, grote fans steeds piekfijn voor de dag komen. Zingend onder de douche met de K3 beauty -en verzorgingsproducten is elk begin van de dag weer één groot plezier.

K3, Maya de Bij of Bumba? Wie is de favoriet van uw kindje?

Tip: Traantjes of prikkende oogjes? Gebruik dan de Drieyes. Niet alleen effectief, maar ook nog eens heel erg leuk!

ACTIE!

Nu 10% introductiekorting op uw gehele bestelling bij De Beautywebshop JohnBeerens.com!

Kortingscode: JB10MAMA

Korting geldig t/m 31-05-14

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je