{{ message.message }}
{{ button.text }}

De allerliefste mama!

Afbeelding blog 'De allerliefste mama!' Achtergrond blur afbeelding
Ik als alleenstaande moeder van twee heerlijke meisje die een heerlijke weekje vakantie hebben gehad van een kennis en daar heerlijk van te hebben genoten ondanks het slechte weer komt mijn oudste dochter van 3 jaar naar mijn toe pak mijn gezicht met twee kleine handjes vast en zeg mama jij bent de aller liefste mama van de wereld nou dan heb ik toch echt wat traantjes gelaten waarop ze weer zei mama heb je verdriet en kreeg gelijk een dikke knuffel van mijn twee meisjes. Wat heb ik toch schatjes van meisjes ben super trots dat ik hun mama mag zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je