{{ message.message }}
{{ button.text }}

De allereerste keer logeren

Olivia is voor de allereerste wezen logeren. Wat was dat toch spannend (voor papa en mama).

Afbeelding blog 'De allereerste keer logeren' Achtergrond blur afbeelding

Olivia is voor de allereerste wezen logeren. Wat was dat toch spannend (voor papa en mama). 

We hadden het er al een tijdje over, mijn man en ik hadden echt behoefte aan een avondje samen uit. Olivia is alweer bijna 20 maanden en zolang waren we al niet meer samen uit geweest.
Olivia sliep altijd bij ons in bed of in de co-sleeper en ' nachts werd ze regelmatig wakker. Dat gaat natuurlijk niet bij anderen, dus logeren zou nog niet lukken totdat ze zou doorslapen op haar kamer.
Sinds bijna twee maanden slaapt Olivia op haar die kamertje en slaapt ze door. En toen kwam de verjaardag van mijn man eraan. Ik heb met mijn lieve schoonzus geregeld dat Olivia een nachtje mocht blijven slapen en mocht het niet gaan dan zouden we haar ophalen.

Voor het middagslaapje heb ik Olivia op bed gelegd en toen zijn we weg gegaan. En Olivia heeft het geweldig gehad bij d'r tante en nichtje. Ze heeft zo lief gespeeld, geen 1 keer gehuild en goed geslapen.

Dit is zeker voor herhaling vatbaar. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je