{{ message.message }}
{{ button.text }}

De aanloop naar het nieuwe bed

Afbeelding blog 'De aanloop naar het nieuwe bed' Achtergrond blur afbeelding
Natuurlijk hebben we het Megan direct verteld dat ze een nieuw bed gaat krijgen. Ik liet haar de foto's op Mamaplaats nog een keer zien en Megan gezichtje veranderde helemaal. Ze werd er stil van! Megan word nooit stil. Sinds dien zijn we hun kamer aan het opruimen en Megan helpt hier heel goed bij. Zo vinden we dingen die stuk zijn en weggegooid moeten worden en dingen die ze al een tijdje niet gezien heeft. haar reactie is dan: "Ohh die was ik al heeeeel lang kwijt" hahaha ja daar had mama voor gezorgd. Maar we moeten wel opruimen want er zaten nu 2 lades onder haar bed en deze kunnen er straks niet meer onder dus alles heeft een nieuw plekje nodig. Aangezien je in een klein huis altijd alle plekjes benut hebt zullen we toch aan de bak moeten met opruimen. Wat is zo lief vind is dat Megan er totaal geen moeite me heeft om dingen weg te gooien. Dan zegt ze:" Ach ik heb genoeg en Suuz ook" Zo verstandig met haar 3 jaar......daar kunnen de mensen van Mijn Leven In Puin nog wat van leren ;-) Ook komt ze regelmatig tegen me zeggen:" mama ons nieuwe bed komt eraan" dan loopt ze naar het raam en zegt:" Kijk maar! daar" Ze wijst dan nergens naar maar in haar hoofd ziet ze het bed aankomen :D Ik heb vandaag bij de Hema.nl hoeslakens en dekbedovertrekken besteld en wat andere leuke dingetjes om het bed nog leuker te maken.....als dat mogelijk is. Ook ben ik aan het kijken voor een leuke oplossing voor een speelgoedkist. Hier heb ik een super leuke gezien: http://www.kidswonen.nl en ik kan hem zo laten maken hoe ik hem wil hebben. Maandag is het zo ver en als hij staat zal ik jullie zeker een foto laten zien hoor. Ik zal Mamaplaats vragen om een aantal foto's te plaatsen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je