{{ message.message }}
{{ button.text }}

De 7de muziekles van Ilse

Afgelopen dinsdag was het alweer de 7de les muziek les van Ilse hier het verslag

Afbeelding blog 'De 7de muziekles van Ilse ' Achtergrond blur afbeelding

Doordat Ilse ziek werd heb ik geen tijd gehad voor het schrijven van een blogje. Maar nu is hij er toch.

Na een zeer korte nacht voor mij, omdat Ilse niet in haar eigen bed wilde slapen. Alleen boven op mij. Door het hoesten werdt ze steeds wakker. Arm meisje. Zijn we weer weggebracht naar de muziekles. Ilse had meer geslapen dan mij en was lekker vrolijk. We waren mooi optijd. Toen we binnen kwamen waren ze net aan het opruimen. Ilse kroop in me en voelde al iets warmer aan dan normaal. Toch wat koorts dacht ik bij mezelf. We begonnen met het welkoms liedje en Ilse begon alweer vrolijk te klappen. Ze geniet zichtbaar van het zingen en de muziek. Ook wiegt ze lekker op mijn schoot mee. Heerlijk om te merken hoe mijn meisje zo kan genieten. Dit keer waren er veel papa's echt heel leuk dat de papa's dit met hun kindjes doen. Stiekem toch wel een tikkeltje jarloers dat de papa's dit wel doen met hun kindjes. Ik weet dat mijn vriend moet werken en helaas die tijd en vrijedag niet heeft. 

Het liedje van het hobbelende paard vind ze ook leuk, ze vind het altijd jammer dat we stoppen met hupsen en hupt altijd nog wat door op mijn schoot. Ook doet ze het klak geluid van het paard mee. Thuis briest ze ook alleen dat is in de groep toch wat spannend. bamboe.jpgDit keer mochten de kindjes met bamboe stukjes muziek maken. Het geluid van het paard na doen. Op de grond met de stukjes slaan en een toren bouwen. Waar Ilse eigenlijk al meteen mee begon met haar stukjes.knuffelen.jpgZe was wel wat afgeleid en ging een knuffel halen bij een andere mama. De mama van my, my vond het toch niet z'on goed idee dat Ilse ook bij haar mama op schoot zat en kwam knuffelen dus werd Ilse weggeduwt. Totaal begrijpelijk want ja mama delen is natuurlijk erg lastig. Het kiekenboe liedje met de zakdoeken was er ook weer. Ilse vond het leuker om mij te verstoppen, we waren meer daar mee bezig dan met het liedje. Er kwam een nieuw liedje over wassen en poetsen. Ilse begon al de grond te poetsen met de zakdoek, helaas niet haar gezicht waar ik stiekem op hoopte. Poetsen van haar gezicht is een ramp mevrouw wil dat dus echt niet en nu met haar verkoudheid is dat wel praktisch. 

muziek instrument van de week.jpgHet muziek instrument van de week was een accordeon concettina, de kindjes vonden hem erg interessant om te horen en te bekijken.

De les was al weer voorbij en helaas nog 3 lessen te gaan. Dus alvast aan het kijken wat we gaan doen hierna. Denk toch iets met muziek want Ilse is toch echt van het zingen, dansen en muziek luisteren. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je