{{ message.message }}
{{ button.text }}

de 6de muziekles van Ilse

Gister was het alweer de 6de muziek les van Ilse. Hier een verslagje hoe het gegaan is.

Afbeelding blog 'de 6de muziekles van Ilse ' Achtergrond blur afbeelding

Na een week ziek te zijn geweest en me nog steeds slecht en beroerd voelende. ben ik s'morgens na het innemen van een tramadol weg gebracht door mijn lief samen met Ilse naar de muziekles. 

Ilse is erg verkouden weer, hoest als een zeehondje en heeft een loop neus. Arm kind. Ilse was verder wel lekker vrolijk. Na lekker gespeeld had en samen met de andere kindjes opgeruimd had begon de les. Ze deed de eerste liedjes ook leuk mee. Ik was er zelf niet helemaal bij merkte ik doordat ik de tramadol had genomen was mijn reactie vermogen veel minder. Maar Ilse had plezier en daar gaat het me om. het beertje is nog altijd eng maar wordt al wel minder. Ik pakte Ilse bij me maar doordat ze een onverwachte beweging maakte viel ze. gelukkig kon ze zichzelf opvangen op haar boven armen. Ik schrok wel behoorlijk, andere mama's ook. Gelukkig ging alles goed. 

Er waren wat nieuwe liedjes die ik nog niet kende. Zo ook met een zakdoek kiekeboe spelen, erg leuk een van de kindjes gooide het doekje op haar hoofd en liep er zo mee rond. heel komische. Ilse vond het ook zeer geslaagd. en had erg veel plezier er mee. 

Kiekeboe.jpg

het instrument van de week was een bamboe fluit. Erg mooi om te horen. Toen een liedje over de fiets bel. Greet de Juf had op een stok bellen gemaakt erg leuk. de kinderen mochten er aan bellen. Hierna kregen ze armbandjes met belletjes er aan. Ilse wilde hem niet om maar zwaaide er mee rond. Lekker muziek maken. 

bellen.jpgtoen nog een liedje over een kriebelende spin, dat kriebelen vond Ilse maar niks maar de spin was wel interessant

spin.jpghet was al weer tijd, de les ging snel voorbij. de kindjes mochten nog even aan de gitaar voelen en bespelen.  Ilse had tijdens de les wel een aantal keer andere ideen want, met stoelen lopen is natuurlijk ook leuk. 

Ik ben nog even mee gegaan met de anderen mama's en papa's koffie drinken. Had mijn vriend al geappt dat de les klaar was. Hij kwam me meer ophalen en heeft ons weer naar huis gebracht. Ik voelde me totaal niet goed. Toch nog even boodschappen gedaan. En toen na de boterham samen met Ilse even lekker geslapen. Heerlijk is dat. Smiddags alleen paracetamol genomen en vandaag helemaal zonder. Ilse is nog erg verkouden en merk aan haar dat ze ook benauwd is af en toe. Arme meid en dan steeds die mama met die zakdoek en pipetjes zout oplossing is ook niet leuk. Ik hoop dat ze snel weer opknapt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je