{{ message.message }}
{{ button.text }}

DATE YOUR DAUGHTER

Goede gesprekken met je dochter, samen leuke dingen doen, haar in waarde bevestigen en laten zien hoe je als vrouw in je kracht kunt staan. De ingrediënten voor een date met je dochter.

Afbeelding blog 'DATE YOUR DAUGHTER' Achtergrond blur afbeelding

Het is weer tijd voor de jaarlijkse dates tussen Peter en onze meiden. Een uitje waar ze met een grote glimlach en gezonde zenuwen naar uitkijken! Ze wéten dat ze verwend gaan worden en bijzondere gesprekken gaan voeren. Maar pas gedurende de dag wordt de ene verrassing na de andere onthult!

Ik als moeder zit met trots en dankbaarheid thuis in afwachting van updates en foto’s 😃 Want wat vind ik het bijzonder dat Peter dit met de meiden kan doen. Het zit hem niet zozeer in wát ze doen qua activiteit, maar de tijd en aandacht die op één kind gericht is, is zo waardevol.

Zara, ons jongste prinsesje, is als eerste aan de beurt. Ze wordt mooi gemaakt door de kapper, gaat naar een heerlijke kinderfilm en na een gezellige lunch worden er nog mooie laarsjes geshopt!

Zeg nou zelf: de lach op haar gezicht is toch onbetaalbaar!?

Afbeelding blog 'DATE YOUR DAUGHTER'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je