{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat was op 't nippertje!

Afbeelding blog 'Dat was op 't nippertje!' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag introduceerde ik ons nieuwe thema ‘tijd’. Badjas aan, tandenborstel mee, warrig haar en op mijn sokken begroette ik vanochtend alle kinderen en ouders. Waarbij de ouders overigens meer onder de indruk waren van mijn verschijning dan de kinderen.

“Ik zat vanochtend de krant te lezen, en toen ik op de klok keek was het ineens al heel erg laat. Dus ik moest ontzettend opschieten! Gelukkig is alles goed gegaan en ben ik mooi op tijd op school... Niemand kan aan me zien dat ik bijna te laat was, toch?”

L (6): ‘Tuurlijk, zag ik dat je haast had, juf! Je had niet eens tijd om de “juf Marissa-knot” in te doen!’

I rest my case.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je