{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dat was een eitje.

Afbeelding blog 'Dat was een eitje.'

Ik kan mijn ogen niet geloven! Hoe braaf zitten mijn zoon en dochter samen op de bank naar de televisie te kijken.

Ik had ze gevraagd of ik even boven mocht puinruimen en hun dan een leuk filmpje zou opzetten. Ik zou de kookwekker op een kwartiertje zetten en als ik dan weer naar beneden kwam én er geen ruzie was geweest ze van mij dan ook nog eens een chocolade paaseitje kregen.

Daar zitten ze dan. Als ware broer en zus tegen elkaar aan met hun knuffeltjes in de hand. Ze zijn niet alleen braaf geweest, ze hebben zelfs al het speelgoed weer terug in de schappen gelegd en de vaat van de tafel geruimd!

Ik denk dat ik ze vaker ga omkopen met een eitje.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je