{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dan zijn alle vaders jarig!

?Het is Vaderdag, het is Vaderdag, dan zijn alle vaaaaaders jarig! ?Het is bijna zover: Vaderdag! Wat voor invulling moet ik aan zo’n dag geven? Want is het een commercieel gebeuren of een belangrijk moment om alle papa’s in het zonnetje te zetten?

Afbeelding blog 'Dan zijn alle vaders jarig!' Achtergrond blur afbeelding

Nou ben ik vooral heel blij dat Moederdag vlak voor Vaderdag komt. Zo weet ik in ieder geval hoe hoog de lat ligt *lees je even mee lieve man?*. Voor ons is het de tweede Moeder- en Vaderdag die we als gezin doorbrengen, want als het gaat om cadeaus krijgen op deze dagen telde de hond blijkbaar niet mee. 

Nou zijn mijn schatjes nog te jong voor zelfgemaakte cadeautjes dus hoeven we nog niet een hele dag rond te lopen met een mooie macaroni-ketting. Al kreeg ik dit jaar wel een afdruk van Sophie haar handje en een bos bloemen, waarvoor dank lieve oma! Toch bleef het ontbijt op bed uit en mocht ik zelf mijn cadeau bestellen. En nu zijn de rollen dus omgedraaid en moet ik aan de bak, zien we allemaal hoe hoog de lat ligt? ?

Maar moeten we wel iets aan cadeaus doen? Al die miljoenen lijstjes die je online ziet over het perfecte cadeau voor de aaaaallerliefste vader, bestaan 99% uit spullen die geen enkele man nodig heeft. Deze spullen zijn nu, met de juiste Vaderdag-marketing, de musthaves van het jaar geworden. De BBQ schorten, mokken met tekst/ foto’s en fancy sleutelhangers sla ik toch maar over. Nou mocht ik mijn eigen cadeau regelen dus heb ik ook maar gevraagd wat hij zelf nog graag zou willen hebben. Minder origineel/speciaal dan een zelfbedacht cadeau maar meer gewaardeerd dan die sleutelhanger! 

Uitslapen en een ontbijt op bed slaan we voor het gemak ook maar over dit jaar. Kruimels in bed vind hij verschrikkelijk en uitslapen doet tegenwoordig niemand in  huis

Ga ik ook nog even kijken of Sophie nog drie mooie krassen op een kaart kan zetten. Kan hij daarmee alvast oefenen qua enthousiast reageren tot de papieren stropdassen hun intrede doen. 

Hopelijk is Moederdag dan ook volgend jaar (buiten eventuele knutselwerkjes van de kleintjes) geen spannende gebeurtenis. Dan kom ik ook weer weg met een gemakkelijke Vaderdag ?

Hoe doen jullie dat? Gaan jullie wel helemaal los met mooie cadeaus en verwennerij? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je