{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagje uit? De Koperen Ezel!

Gaan jullie op vakantie naar de Veluwe, woon je in de buurt of wil je er een leuk dagje op uit met de kinderen? Ga dan naar de Koperen Ezel in Epe.

Afbeelding blog 'Dagje uit? De Koperen Ezel!'

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen gingen wij gisteren overnachten in een Drakenei in Hoenderloo. Omdat we pas om 3 uur op de camping konden arriveren zochten we daar in de buurt een leuk, betaalbaar uitje. Op de website van Vakantieveilingen typte ik 'Veluwe' in en kwam toen uit op 'De Koperen Ezel' in Epe.  Op Vakantieveilingen kun je een bod uitbrengen op een heuse 'wandeltocht met ezel en picknick'. Het klonk helemaal geweldig, maar ik zag al gauw dat er pas weer in september beschikbaarheid is. Daar hadden we dus even niets aan. Daarnaast zou het ook wel heel erg warm worden. Toen ik op de website www.dekoperenezel.nl keek, was ik toch meteen enthousiast en besloten we daar voor ons 'Drakenei-avontuur' nog even naar toe te gaan.

Nou, daar hebben we helemaal geen spijt van. Integendeel: het was geweldig! Het was veel groter dan verwacht. Zowel de kinderen als wij zelf keken onze ogen uit. Springkussens, ezeltjes, een kabelbaan, speeltuin voor peuters, grote bouwblokken, kinderboerderij, skelterbaan en nog veel meer. De kinderen wisten echt niet waar ze moesten 'beginnen'. Wij zaten ondertussen heerlijk onder een parasol op het terras en genoten van het drinken, de lekkere hapjes en de aanblik van onze spelende kinderen.

Het is dat het zo warm was, anders hadden we het met gemak nog uren vol kunnen houden. Eén ook niet onbelangrijk detail: de entree is gratis! Van mij had 'De Koperen Ezel' dus wel 'De Gouden Ezel' mogen heten...

Kortom: voor zowel de hele ukkies als grotere kinderen een echte aanrader! Plezier gegarandeerd.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je