{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagje Koninging Julianatoren

In het voorjaar zijn we een dagje met de kinderen naar Koningin Julianatoren geweest. Een echte aanrader met kleine kinderen!

Afbeelding blog 'Dagje Koninging Julianatoren' Achtergrond blur afbeelding

We hadden “dagjes uit” coupons en besloten een dagje naar Apeldoorn te gaan (dat maakt een dagje uit een stukje goedkoper) We hebben eerst gekeken wat de weersverwachtingen waren die week en toen 1 dag van tevoren kaartjes online besteld. Scheelt tevens tijd bij de kassa, want je kan gelijk doorlopen..

De kinderen wisten niet waar we naartoe gingen, maar eenmaal in Apeldoorn ging er een belletje rinkelen bij Amy, die herkende dingen. Toen we dan eindelijk het park zagen waren ze door het dolle. En papa en mama schrokken, want het was megadruk en we keken elkaar echt aan van “Waar zijn we aan begonnen” We moesten namelijk een stuk verder rijden voor het parkeren, maar werden wel met een bus naar het park gebracht en dat vonden de kinderen geweldig!

Het was een drukke bedoeling en dan gaan bij mij gelijk de gedachtes van “vervelende kinderen in de rij” en wat een negatieve gedachte is dat uiteraard, want het wachten in de rij was geen probleem, zelfs dat vonden ze niet erg. In de rij overlegde we wie naast wie ging en wat er ging gebeuren. De dag hebben we door de kinderen laten indelen, waar wilden ze in, wie wilden ze zien, wat wilden ze doen.

Ze hebben stoer in de achtbaan gezeten, gedanst met Julia, geknuffeld met Jul, de voorstelling van kikker gezien en zelfs daar nog even mee op de foto, gespeeld in de speeltuin, en genoten van alle andere attracties waar ze in hebben gezeten. En papa en mama, die hebben ook genoten van een gezellige, drukke dag! Terug naar de auto, werden we weer met de bus gebracht en dat vonden ze wederom prachtig. Ze vonden het jammer dat ze naar huis moesten en willen heel graag weer heen.

We gaan hier zeker nog een keertje heen om te genieten met de meiden.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je