{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dag peuterbed, hallo halfhoogslaper!

Afbeelding blog 'Dag peuterbed, hallo halfhoogslaper!'

Nu mijn jongste 4 jaar is geworden en daarmee officieel peuter-af is, wordt het tijd om afscheid te nemen van haar peuterbed. Nou,ja, als zij de oudste was geweest had ze stiekem vast nog wel een jaartje of wat in haar oude vertrouwde bedje doorgebracht, ware het niet dat haar grote zus echt toe is aan een bed met een eigen bureautje daaronder.

Vandaag is het dan zover! Om 9 uur stond vriendlief al bedden uit elkaar te halen terwijl ik het speelgoed en andere spullen aan het sorteren was. Jongste krijgt nu de halfhoogslaper van oudste en oudste krijgt een nieuwe hoogslaper met bureau daaronder.

Inmiddels is de kamer van de jongste al bijna klaar. Ik ga zo nog even een keertje extra stofzuigen en het gezellig maken. Het ziet er al mooi uit, maar voor mij is het wel even wennen. Het superschattige, knusse bedje heeft plaats gemaakt voor een echt 'grote meiden bed' met een tentje daaronder.

Ik ben erg benieuwd hoe het morgennacht gaat. ( vannacht gaan de meiden logeren bij oma en opa )Hopelijk slapen de meiden als roosjes in hun nieuwe bedden.

Het peuterbed is inmiddels verkocht via Marktplaats en wordt waarschijnlijk dit weekend al opgehaald. Toch wel even slikken. Samen zullen we het bedje uitzwaaien en zeggen we in koor:'' Dag peuterbed, hallo halfhoogslaper!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je