Snap
  • Kind
  • post

Dag peuterbed, hallo halfhoogslaper!

Nu mijn jongste 4 jaar is geworden en daarmee officieel peuter-af is, wordt het tijd om afscheid te nemen van haar peuterbed. Nou,ja, als zij de oudste was geweest had ze stiekem vast nog wel een jaartje of wat in haar oude vertrouwde bedje doorgebracht, ware het niet dat haar grote zus echt toe is aan een bed met een eigen bureautje daaronder.

Vandaag is het dan zover! Om 9 uur stond vriendlief al bedden uit elkaar te halen terwijl ik het speelgoed en andere spullen aan het sorteren was. Jongste krijgt nu de halfhoogslaper van oudste en oudste krijgt een nieuwe hoogslaper met bureau daaronder.

Inmiddels is de kamer van de jongste al bijna klaar. Ik ga zo nog even een keertje extra stofzuigen en het gezellig maken. Het ziet er al mooi uit, maar voor mij is het wel even wennen. Het superschattige, knusse bedje heeft plaats gemaakt voor een echt 'grote meiden bed' met een tentje daaronder.

Ik ben erg benieuwd hoe het morgennacht gaat. ( vannacht gaan de meiden logeren bij oma en opa )Hopelijk slapen de meiden als roosjes in hun nieuwe bedden.

Het peuterbed is inmiddels verkocht via Marktplaats en wordt waarschijnlijk dit weekend al opgehaald. Toch wel even slikken. Samen zullen we het bedje uitzwaaien en zeggen we in koor:'' Dag peuterbed, hallo halfhoogslaper!

10 jaar geleden

Gaaf zeg!

10 jaar geleden

Ja, gaat nog steeds supergoed!! Gisteren opnieuw een mijlpaal: voor de eerste keer fietsen zonder zijwieltjes! ( zie mijn blog van vandaag ) Ze is nu echt wel peuter-af...slik,,,

10 jaar geleden

Wat heerlijk dat het zo goed is gegaan! Een behoorlijke mijlpaal als mama, het peuter-af zijn, vond ik. Maar fijn dat ze er van genoten heeft en haar bed zo mooi vindt, leuk!

10 jaar geleden

Hoeraaa!De eerste nacht is goed gegaan.