{{ message.message }}
{{ button.text }}

Daar zijn ze dan eindelijk!

Het avontuur der waterpokken..

Afbeelding blog 'Daar zijn ze dan eindelijk! ' Achtergrond blur afbeelding

Elke maand heerst er van alles op het kinderdagverblijf, handmondvoetziekte, 5e ziekte, 6e ziekte, waterpokken. Maar behalve de snottebellen, nam Fenne er nooit wat van mee. We hebben zelf zoiets van, hoe eerder hoe beter! Noud heeft een paar maanden terug een hele milde vorm van de waterpokken gehad, dus hopelijk blijft het bij hem daar bij.

Nu is zijn zus bijna 4 en heeft ze nog geen kinderziekte gehad. Tot gister. 

Twee weken terug gingen op verjaardagsvisite bij vrienden. Hun oudste had de waterpokken, dus we zeiden al lekker knuffelen met elkaar. En ja hoor nu 2,5 week later zijn ze daar!

We hebben haar nog niks verteld, ze heeft wel wat "kriebels" en het zit voornamelijk nog op haar rug, nek en hoofd, dus ze ziet ze zelf nog niet. Vanochtend werd ze om 5.30 uur wakker. Haar luier zat niet lekker, ze had kriebel op haar billen.. Als ze door heeft dat ze de waterpokken heeft, gaat het feest beginnen hier!

De havermout en kidsclin liggen al maanden in huis

De havermout en kidsklin liggen al maanden in huis voor het geval dat. Op naar dit avontuur, ons krentenbollen avontuur! Jullie nog tips wat nog meer goed kan helpen bij de waterpokken? Hoe oud waren jullie kindjes en hadden ze er veel last van? Vrijdag gaan we een weekje naar Bollo dus hopelijk hebben we dan het ergste gehad! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je