{{ message.message }}
{{ button.text }}

daar sta je dan... knalrood !

Julie, net 2 geworden, ontdekt het piemeltje bij broer, dat zet haar wereld op zijn kop!

Afbeelding blog 'daar sta je dan... knalrood !' Achtergrond blur afbeelding

Daar zaten we ze weer, Genaux 5 j en Julie(toen net geen 2j, ) in het lekker warme bad. Na de gewoonlijke plonsen, gekke schuimharen en veel te wilde duiken is het tijd voor de echte wasbeurt. Genaux eerst,  hij staat recht,  vlak voor zus. Grote ogen kijken naar dat rare vleesje tussen broer zijn beentjes.  "Mama, was daa? " ai, daar gaan we..

" een piemeltje" 

"Ik wil ook een piemeltjeeeeeeeeee" !!!!!! ....na veel traantjes en een zo goed mogelijke uitleg van het verschil tussen jongens/meisjes besluit Julie haar erbij neer te leggen.. althans dat dacht ik ..

Enkele dagen verstrijken en dan beginnen volop met de voorbereiding van ons meisje haar verjaardag!  Kaarsje blazen, hiep hiep hoera en natuurlijk het leukste liedje.. happy birthday To you. . In de wei staat een koe, en die koe zegt I LOVE you,  Happy Birthday To youu!  100 x op een dag en mijn meisje is er gek op.

Tot  die ene keer dat Het oefenen net iets anders liep..

Happy birthday To you.. in de wei staat een .....PIEMEL! !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je