Snap
  • Kind

daar sta je dan... knalrood !

Julie, net 2 geworden, ontdekt het piemeltje bij broer, dat zet haar wereld op zijn kop!

Daar zaten we ze weer, Genaux 5 j en Julie(toen net geen 2j, ) in het lekker warme bad. Na de gewoonlijke plonsen, gekke schuimharen en veel te wilde duiken is het tijd voor de echte wasbeurt. Genaux eerst,  hij staat recht,  vlak voor zus. Grote ogen kijken naar dat rare vleesje tussen broer zijn beentjes.  "Mama, was daa? " ai, daar gaan we..

" een piemeltje" 

"Ik wil ook een piemeltjeeeeeeeeee" !!!!!! ....na veel traantjes en een zo goed mogelijke uitleg van het verschil tussen jongens/meisjes besluit Julie haar erbij neer te leggen.. althans dat dacht ik ..

Enkele dagen verstrijken en dan beginnen volop met de voorbereiding van ons meisje haar verjaardag!  Kaarsje blazen, hiep hiep hoera en natuurlijk het leukste liedje.. happy birthday To you. . In de wei staat een koe, en die koe zegt I LOVE you,  Happy Birthday To youu!  100 x op een dag en mijn meisje is er gek op.

Tot  die ene keer dat Het oefenen net iets anders liep..

Happy birthday To you.. in de wei staat een .....PIEMEL! !

9 jaar geleden

Aaah vandaar! Ik vroeg me dat al af, maar dan is er inderdaad ergens iets mis gegaan met plaatsen. Maar hoe harder wij roepen dat ze dat niet mogen zeggen, hoe meer ze het gaan doen haha.

9 jaar geleden

Ja en dan is dit nog maar de helft van mijn blog. Ergens een foutje geslopen in het plaatsen denk ik! Die fase heeft toch 2 weken geduurd hoor! Zelfs in de winkel tegen de kassierster.. Dada mevrouw, kushandje , .. 3 stappen verder gilt ze Piemel !!! Door de hele winkel.. Vandaar mijn knalrood gezicht.. Hihi, klein spin !!!!

9 jaar geleden

Hahahahaha, ik las deze zin: Julie, net 2 geworden, ontdekt het piemeltje bij broer, dat zet haar wereld op zijn kop! Geweldig, ik heb echt gelachen tijdens het lezen van je blog. En ja, wat zeg je dan? Hoe noem je dat? Goed om te weten hihi. Succes ;)!