{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cursus Muziek op Schoot.

Binnenkort met mijn zoontje (14 maanden) naar cursus Muziek op Schoot.

Afbeelding blog 'Cursus Muziek op Schoot.' Achtergrond blur afbeelding

Muziek op Schoot.

Daar had ik nooit eerder iets over gehoord, maar sinds ik moeder ben is de wereld er voor mij anders uit gaan zien (grotendeels in positieve zin) en groter geworden, zo stuitte ik via internet op het begrip Muziek op Schoot.

Mijn zoontje van bijna 14 maanden vindt muziek erg leuk en alles waar hij zelf geluid mee kan maken nog leuker! De pannenlade bij ons thuis wordt bijna dagelijks door hem open getrokken waarna hij lekker lawaai gaat maken met de inhoud hiervan. Sinds kort ontdekt hij dat slaan met zijn handjes op verschillende ondergronden verschillende geluiden opleveren. 

Zodoende lijkt me een dergelijke cursus interessant voor hem. Zelf ben ik niet bepaald muzikaal aangelegd (ik kan bij wijze van spreken niet eens overweg met een triangel haha!); als hij maar plezier heeft! De cursusgroep bestaat uit maximaal 10 kindjes met ieder een ouder. Hij heeft dan meteen wat interactie met andere kindjes van zijn leeftijd. Thuis is hij enig kind en hij zal naar alle waarschijnlijkheid de enige blijven. In februari gaan we met de cursus starten. 

Zijn er moeders die hier al ervaring mee hebben opgedaan? Van moeders in mijn omgeving heb ik hier nooit iets over gehoord. Ik ben heel benieuwd! Ik laat nog weten hoe het ons is bevallen. 

Groetjes, Iris en Flip

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je