{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cupcake met muisje

Ik wilde met de kinderen herfst cupcake met muisje maken, maar wat ik daarvoor nodig had hadden ze natuurlijk weer niet..SummerBloom

Afbeelding blog 'Cupcake met muisje' Achtergrond blur afbeelding
Van de week wilde ik met de kinderen herfst cupcake met muisje maken, maar wat ik daarvoor nodig had hadden ze natuurlijk weer niet, zal je altijd zien he!

Cupcake met muisje

Maandag ging ik met mijn moeder naar Houten, en daar hebben ze ook een leuke taartenwinkel waar ik een keertje een taarten workshop heb gedaan, helaas hadden ze daar ook niet wat ik wilde hebben Maar ik had zo'n zin om weer eens iets te maken, even lekker knutselen met marsepijn, en ja om nu even zo'n taart tussendoor te maken is wel erg veel werk, dus kwam ik maar uit op andere cupcakes. De kinderen waren razend enthousiast over het eindresultaat. En nu moet ik gaan oefenen om een prinsessentaart te maken voor mijn dochter Inge, 24 november wordt ze 7 jaar en ze wil een prinsessentaart want ja ze is zelf ook een prinsesje he!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je