{{ message.message }}
{{ button.text }}

CROCS, comfortabele, leuke, en originele schoenen!

Afbeelding blog 'CROCS, comfortabele, leuke, en originele schoenen!'

CROCS: meer dan de bekende klompen..

10 jaar geleden ontwierpen drie vrienden een schoen en noemden hun ontwerp ‘Crocs’. Het idee sloeg aan, en inmiddels worden de kleurrijke clogs verkocht in meer dan 90 landen. In het assortiment van Crocs vind je nu ruim 200 modellen; van slippers, zomerse sandaaltjes en wedges, bootschoenen, sneakers tot snowboots in de winter. Allemaal met hetzelfde comfort, en allemaal net een tikje anders.

CROCS: comfortabel en fun!

Schoenen van Crocs zijn super comfortabel, het gebruikte material Croslite™ is ultra licht en heeft een fijne schokdemping. Het voordeel voor de kinderschoenen is bovendien dat ze makkelijk zelf aan en uit te trekken zijn, en snel onder de kraan schoongespoeld kunnen worden. Naast een paar neutrale basiskleuren worden alle modellen uitgevoerd in vrolijke, opvallende kleuren. Enjoy the summer!

Nieuw bij CROCS

Nieuw in de collectie is de Beach Line collectie, een collectie bootschoenen en slippers voor het ultieme vakantiegevoel. De zomerse sandaaltjes en wedges zijn wegens het success van vorig jaar nu beschikbaar in nog meer kleuren. Daarnaast is in februari de Stretch Sole collectie gelanceerd, een innovatief concept waarbij de zool mee-rekt en zich volledig voegt naar je voet. Probeer ze zelf, klik hier en bekijk de collectie!

Banner-bericht

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je