Snap
  • Kind
  • Babyspullen

CROCS, comfortabele, leuke, en originele schoenen!

CROCS: meer dan de bekende klompen..

10 jaar geleden ontwierpen drie vrienden een schoen en noemden hun ontwerp ‘Crocs’. Het idee sloeg aan, en inmiddels worden de kleurrijke clogs verkocht in meer dan 90 landen. In het assortiment van Crocs vind je nu ruim 200 modellen; van slippers, zomerse sandaaltjes en wedges, bootschoenen, sneakers tot snowboots in de winter. Allemaal met hetzelfde comfort, en allemaal net een tikje anders.

CROCS: comfortabel en fun!

Schoenen van Crocs zijn super comfortabel, het gebruikte material Croslite™ is ultra licht en heeft een fijne schokdemping. Het voordeel voor de kinderschoenen is bovendien dat ze makkelijk zelf aan en uit te trekken zijn, en snel onder de kraan schoongespoeld kunnen worden. Naast een paar neutrale basiskleuren worden alle modellen uitgevoerd in vrolijke, opvallende kleuren. Enjoy the summer!

Nieuw bij CROCS

Nieuw in de collectie is de Beach Line collectie, een collectie bootschoenen en slippers voor het ultieme vakantiegevoel. De zomerse sandaaltjes en wedges zijn wegens het success van vorig jaar nu beschikbaar in nog meer kleuren. Daarnaast is in februari de Stretch Sole collectie gelanceerd, een innovatief concept waarbij de zool mee-rekt en zich volledig voegt naar je voet. Probeer ze zelf, klik hier en bekijk de collectie!

10 jaar geleden

Mijn kinderen hebben in de zomer altijd crocs.Ben erg tevreden over en erg makkelijk en ze lopen super,MIjn moeder heeft ook last van der voeten en draagt ook graag crocs van die lage instappers.En me neefjes hebben hele leuke laarzen in de winter van hoe kan het ook anders van het merk crocs,Vindt de slippers erg leuk.

10 jaar geleden

Ook ik vond de crocs 10 keer niks. Wie koopt nou zulke schoenen? Totdat ons meisje een paar crocs kreeg van haar nichtje, die ze bijna nooit gedragen had. Ik heb ze toen maar tot sloffen gebombardeerd. Ons meisje was helemaal fan. In de zomer lekker met blote voeten, in de winter met een paar dikke sokken aan. Ze liep er goed op en ze waren makkelijk schoon te maken. Ze heeft haar eerste paar dan ook helemaal versleten. Daarna ook maar weer een nieuw paar gekocht. En ons mannetje heeft ze inmiddels ook. En tja zelfs ik ben overstag. Dus hier hebben we de crocs uitsluitend als sloffen en ik vind ze helemaal top.

10 jaar geleden

Nou, die beach sandaaltjes vind ik best leuk!!! Wist niet eens dat Crocs ook nog andere soorten schoenen had dan die (inderdaad) niet zo charmante gaten-schoenen. Zonnetje schijnt dus ben wel toe aan een nieuwe zomergaderobe inclusief sandaaltjes, dus wie weet ;)

10 jaar geleden

Zijn ze ook wel goed voor het lopen, iets moois en fun wilt niet zeggen dat het ook verantwoord is. Ik vind crocs afschuwelijk, smakeloos en een geintje, ik zou het nooit zelf aan doen en ook niet bij mijn kind.