{{ message.message }}
{{ button.text }}

Creabea met mijn dochter

Als de oudste op school zit, ga ik fijn knutselen met mijn meisje. Dit keer maken we een mooi herfstbos.

Afbeelding blog 'Creabea met mijn dochter'

Plakken, scheuren, verven, stempelen, kleuren... mijn kinderen zijn gek op knutselen. Dat hebben ze niet van een vreemde. Zonder op te scheppen: deze mama is creatief aangelegd. Waar mijn kids het liefste houden van kliederen met verf, oneindig veel stickers plakken, alles tot kleine snippers verknippen of liters lijm gebruiken om alle papiertjes aan elkaar vast plakken, hou ik het bij het maken van geboorteschilderijtjes en haak ik me een enorme slag in de rondte.

Mijn creativiteit geef ik graag door aan mijn kinderen. Mijn Diva en Kleuter zijn een echte knutselkoning en koningin. Ze kunnen echt uren zoet aan tafel zitten en heerlijk knutselen. Ik vind dat mooi om te zien. Kleuter kan ik wel wat opdrachtjes geven. Dan bedenk ik van tevoren een leuk project, zoek al het materiaal bij elkaar en hij mag aan de slag. Diva heeft daar het geduld (nog) niet voor, dus die gaat heerlijk haar eigen gang.

Kleuter en Diva vinden het geweldig als hun knutselwerkjes worden tentoongesteld in huis. Ook al zit er slechts 1 kloddertje verf op een papiertje, ze willen graag dat iedereen het kan bewonderen. En ik vind dat prima. Eén deur in huis hang dan ook vol met de allermooiste tekeningen en schilderijen. In de keuken hebben we een enorme verwarming waar ze ook hun creaties op mogen hangen. En bij ons zitgedeelte heb ik een stukje vensterbank omgetoverd tot themavensterbank. Zo hebben we onlangs onze zomer vensterbank verandert in een echte herfstvensterbank.

IMAG0072[1].jpg

Momenteel hangt er een spinnenweb op het raam, heeft Kleuter een mooie herfstslinger gemaakt, staan er twee gehaakte poppetjes van mij bij en heeft mijn kleine knutselkoningin een supermooi bos gemaakt. Daar hadden we gisterochtend alle tijd voor. Want Kleuter zat op school. Diva en ik hebben naar hartenlust papiertjes gescheurd en opgeplakt.

Houden jouw kinderen ook zo van knutselen? En wat maken ze het liefst?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je