{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cocktail met Glitters

Rustig kind in de keuken

Afbeelding blog 'Cocktail met Glitters'

Mijn dochter is gek op koken en bakken, maar vooral op “drankjes en soepjes maken”. Dat staat voor speciale cocktails die zij zelf heeft bedacht. Als zij daarmee bezig is hoor ik haar het komende uur verder niet. Wel zingend en nep-vloggend in de keuken, maar zij vraagt mij niet om hulp. Zij is dan helemaal gefocussed. Als alles klaar is mag ik uiteraard proeven. Daar kijk ik zo naar uit...ahum…een cocktail van water, sap, poedersuiker, peper, zout, mayo, ketchup en glitters!

Wat een spiegel….

Want dat is nou precies wat ik graag doe en wat mij zo blij maakt. Een cocktail maken met van alles wat ik heb ervaren en geleerd. Kinderen in hun kracht zetten en rust geven in hun hoofd en lijf. Veel kinderen komen tot rust door het kneden van deeg en roeren en mengen in de pan. Net als bij slijm maken. 

Opeens wist ik het. Er plopte iets in mijn hoofd op. Koken en coachen. Een mix van Jill, Taarten van Abel en Cup Cake Cup. Dat is het. Mijn creativiteit begon te stromen. Supergaaf!

Kookt jouw kind weleens over? Komt de stoom hierdoor uit jouw oren? Of wil jij het beste recept voor meer rust, liefde en harmonie in huis? Ga eens koken of bakken met jouw kind. Of geef jouw zoon of dochter dan op voor mijn nieuwe Kinderkookcoach-traject. Kijk voor een leuke video op https://www.facebook.com/dolfijnjezelfzijn of op Instagram: dolfijnjezelfzijn_coach_nienke*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je