{{ message.message }}
{{ button.text }}

Cliché, maar zo waar.

Van kleine spruit naar een puber met een vriendje. Help.. gaat dit echt zo snel!?

Afbeelding blog 'Cliché, maar zo waar.' Achtergrond blur afbeelding

Ik hoor het m'n collega nog zo zeggen: "Geniet er maar van, want ze zijn zo groot". Ik knik instemmend, maar denk bij mezelf; 'kom op, lekker cliché weer om te zeggen'. Natuurlijk groeien ze op en worden ze groter, maar ze zijn echt niet opeens puber. Ik zit lekker met mijn meisje van net 2 weekjes oud in mijn arm. Ik kijk haar aan en zeg: "Jij bent nog lang niet groot hè, kleine spruit".

Ondertussen zijn we ruim 6 maanden verder. Onze 'kleine spruit' is een heuse meid geworden van maar liefst 9 kilo schoon aan de haak. Onze 'kleine spruit' rolt zich de hele dag door om. Onze 'kleine spruit' brabbelt en lacht wat af. Onze 'kleine spruit' kan al een tijdje rechtop staan tegen de rugleuning. Wat een ontwikkeling, wat bijzonder en vooral: wat goed!! 

Maar met al deze ontwikkelingen komt steeds meer het gevoel bij me naar boven dat het allemaal veel te snel gaat. Onze 'kleine spruit' is niet meer die kleine dame van 6 maanden geleden. Ze wordt nu al steeds minder afhankelijk van haar mama en papa. Ze wordt een grote dame die steeds meer kan. Mama mist soms de tijd die is geweest. Het is allemaal zo snel gegaan! En bij mama bekruipt nu het gevoel... nog even en ze komt thuis met een vriendje. Het gaat allemaal zo snel!! Hoe cliché dan ook, mijn collega had gelijk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je