{{ message.message }}
{{ button.text }}

Chefkok-waardig zal het hier niet snel worden...

Tuurlijk, ik vind het superbelangrijk dat mijn kinderen gezond eten. Maar dat betekent niet dat ik elke dag lang in de keuken ga staan.

Afbeelding blog 'Chefkok-waardig zal het hier niet snel worden... ' Achtergrond blur afbeelding

Door alle aandacht die er op tv is door programma's als 'Wie is de chef' en alle Top-Chefs uit binnen- en buitenland (wat ik overigens best leuk vind om te bekijken) realiseer ik me zo af en toe wel dat ik me er soms wat simpel van af maak. Ik hoor dan termen voorbijkomen die ik niet kan thuisbrengen en wordt geconfronteerd met voedingsmiddelen die supergezond blijken te zijn maar die ik überhaupt nog nooit heb geproefd of zelfs niet in de supermarkt zie liggen. Soms vraag ik me dan af... zou ik het toch eens moeten proberen. En ja dan neem ik een gokje met een nieuw recept. Wat vervolgens lang niet altijd in de smaak valt, maar... sommige dingen moet je misschien leren eten nietwaar? ;-) Deze week kwam ik niet verder dan een nieuwe smoothie met spinazie erin. De eerste beker vulde enorm en vond ik nog wel lekker ook, maar een hele kan was zelfs voor mijn doen iets te enthousiast. Nu zeggen mijn man en kinderen al best gauw dat ze mijn kookkunst op prijs stellen, waar ik de lat voor mezelf best iets hoger wil leggen. Daarom ben ik zo benieuwd of dit herkenbaar is of dat iemand van jullie wellicht een zo simpel en lekker mogelijk recept heeft van iets niet-zo-voor-de-hand-liggends gezond dat echt in de smaak viel bij je gezin.  Ben benieuwd!   

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Voeding

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je