{{ message.message }}
{{ button.text }}

Celebrity kids tas - Skip Hop

Afbeelding blog 'Celebrity kids tas - Skip Hop' Achtergrond blur afbeelding

Celebrities willen zelf graag de hipste spullen hebben en ze shoppen ook graag voor hun oogappeltjes. Het hippe merk Skip Hop valt daarom goed bij ze in de smaak. Skip Hop is een merk uit New York dat als passie heeft om unieke innovatieve en functionele producten voor kinderen te maken. Kwaliteit en veiligheid van producten staat bij Skip Hop ook hoog in het vaandel.

Vooral de Skip Hop rugzakken in de vorm van dieren vinden wij fantastisch! En niet alleen wij, ook de celebrity kids lopen er letterlijk mee weg.  O.a. celebrity moms Jennifer Garner, Gwen Stefani, Denise Richards en Madonna vielen voor de leuke rugzakken van dit hippe merk.  Zo is Zuma van Gwen Stefani de trotse eigenaar van een bijen-rugzak en de dochters van Denise Richards en David van Madonna hebben de honden-variant.

Is jouw dochter een echt meisje-meisje? Dan is het lieveheersbeestje zeker iets voor haar. En je stoere zoon vindt de aap vast helemaal te gek. Maar ook de uil, pinguin, giraffe, kikker, olifant, vos en nog meer dieren zijn verkrijgbaar als leuke Skip Hop rugzak. Mooi voor mama is dat deze tassen bovendien erg degelijk zijn en praktisch in gebruik.

Skip Hop maakt echter niet alleen leuke rugzakken, ook hebben ze diverse leuke activiteiten knuffels voor de allerkleinsten. Als knuffel of om aan de kinderwagen of buggy te bevestigen. En de Hug&Hide toys hebben lieve flapjes waaronder een baby allerlei leuke activiteiten kan ontdekken. Met zo’n lief uiltje of schattig aapje heb je zeker een origineel kraamcadeau te pakken!

Shop nu deze leuke spulletjes van Skip Hop bij Hippebeestjes.nl!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je