{{ message.message }}
{{ button.text }}

CB dubbeldate

Met beide dochters naar het CB. Wegen, meten, ogentest.

Afbeelding blog 'CB dubbeldate' Achtergrond blur afbeelding

Vandaag weer naar het CB geweest. We hadden deze keer een dubbeldate. Zowel Elize en Fenna moesten heen.

Eerst zijn we met Elize naar de verpleegkundige geweest. Elize moest vormen door gaten heen drukken en bouwsels na bouwen met blokjes en een streep en een rondje tekenen. Ook kreeg ze de ogentest. Ze deed het heel goed. Op een gegeven moment geloofde ze het echter wel, maar na aandringen gaf ze wel antwoord. We hoefden dus gelukkig niet terug te komen omdat ze het vertikte, zoals je zo vaak leest. Elize weegt 14,3 kilo en is 98cm en dat is best wel groot voor haar leeftijd.

Daarna was Fenna aan de beurt. Fenna weegt 6,2 kilo en is 65 cm. Fenna is een slanke baby zeiden ze, maar ja dat is Elize ook altijd geweest. Fenna had er niet zin in dat er met een lampje in haar ogen werd geschenen, maar de rest vond ze wel prima. Verder hebben we het over Fenna haar eten gehad, dat ze nog niet zo warm loopt voor vast voedsel en we moesten gewoon zo doorgaan.. blijven aanbieden.

Kortom het CB was wel tevreden over beide dames, ze groeien en ontwikkelen zich prima.

Fenna mag in oktober weer heen en Elize in mei. Dan krijgt Elize ook een prikje en dat zal ze op deze leeftijd wel bewust mee maken. Hoe bereid ik haar daar op voor? Zal het haar tegen die tijd wel gewoon zeggen en dan hopen dat ze haar niet gaat verzetten.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je