{{ message.message }}
{{ button.text }}

Carnaval: Superheld Stan

Afbeelding blog 'Carnaval: Superheld Stan' Achtergrond blur afbeelding

Carnaval op school 🥳! Dit jaar kan je terug mee vieren samen met de andere kindjes. Je bent helemaal in de ban van Spiderman. Je vindt het een echte superheld en zou het liefst net zoals hem op de muren kunnen klimmen. 

Je broer bleef maar stilletjes staan en durfde amper bewegen toen hij je in jou pak zag 😆. Heel handig om te weten dat we een manier hebben gevonden om hem rustig te krijgen. Van mij mag je dat pak dus meer aan doen 🙈.

Voor mij is het ook weer genieten om hem mee te helpen verkleden. Ik ga helemaal op in deze avonturen. Het lijkt voor iedereen zo vanzelfsprekend om dit te kunnen doen maar dat is het dus niet. Vorig jaar waren we nog volop aan het vechten tegen het norovirus dat je bovenop je leukemie had gekregen. Je was er toen heel slecht aan toe. En kijk je nu 1 jaar later stralen in je outfit. Ik kan het vaak bijna niet geloven en ben heel dankbaar dat je weer zo ver staat.

Lieve schat, amuseer je maar te pletter op school en haal de schade van vorig jaar maar in. Je zou eens moeten weten wat voor een echte superheld je werkelijk bent. Daar heb je helemaal geen pak voor nodig. Spiderman is in mijn ogen niets in vergelijking tot wat jij allemaal kan. Onderschat je eigen krachten niet superheld Stan ❤

In wat voor leuke outfit is jou kind naar school gegaan?

Afbeelding blog 'Carnaval: Superheld Stan'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je