{{ message.message }}
{{ button.text }}

Carnaval-hoe gaat jouw kind verkleed?

Nog even en het is weer carnaval. Het verkleedfeest bij uitstek! Hoe gaat jouw kind verkleed?

Afbeelding blog 'Carnaval-hoe gaat jouw kind verkleed?' Achtergrond blur afbeelding

Alaaf! De komende dagen lopen hier in huis geen twee schattige ( nou,ja, meestal dan..) schoolmeisjes rond, maar een stoer indianenmeisje en een lieftallige prinses. Alhoewel ik zelf niet echt van carnaval houd, zijn zij er al helemaal klaar voor! De verkleedpakjes met bijpassende accessoires liggen kant en klaar op hun stoeltjes en inmiddels heb ik van de meiden ook al de nodige schminkinstructies gekregen. ( oeps, misschien toch maar een keer een cursusje volgen...) Morgen vieren ze 'het verkleedfeest bij uitstek' eerst op school. Ze gaan dansen, springen en hossen in de gymzaal en vervolgens lopen ze mee met de schooloptocht. Andere jaren liep mama ook 'gezellig' mee, maar na allerlei plasperikelen van de afgelopen keren ( één van de voorbeelden: een kindje met wel hele hoge nood plaste de halve gang onder van een oude dame die zo lief was om haar wc even beschikbaar te stellen. Dat was dus niet alleen begeleiden maar vooral dweilen voor mij....zucht... ) sta ik heel enthousiast en vooral 'veilig' langs de kant te zwaaien!

Zaterdag gaan we naar de jeugdoptocht kijken in de stad. Voor de kinderen een hele happening, want de vrolijk uitgedoste kinderen zijn natuurlijk al erg leuk, maar de snoepjes die uitgedeeld worden misschien stiekem nog wel veel leuker...

De 'grote' optocht mogen we op zondag echt niet missen: gigantische praalwagens en mensen verkleed in de meest gekke pakken. De Efteling is er niets bij!

Maandag ga ik weer vrolijk aan het werk. Geen kroegen of grote zaalcentra voor ons.

Vieren jullie ook carnaval en hoe gaan de kids verkleed?

Heel veel plezier alvast!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je