{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Carnaval – Hoe ga jij het vieren met je kind(eren)?

Vier jij carnaval? Hoe verkleed je jouw kind(eren)? Heb je nog outfit inspiratie nodig?

Afbeelding blog '​Carnaval – Hoe ga jij het vieren met je kind(eren)?' Achtergrond blur afbeelding

Volgende week is het weer carnaval. Een feest wat vooral in het Zuiden des lands door velen groots word gevierd. Toen ik vroeger zelf nog een kleine Janske was vierde ik ieder jaar met al mijn vriendinnetjes 5 dagen carnaval. Voor mij waren dat de vijf leukste dagen van het jaar. Vijf dagen verkleed als Wiske, non, bijtje of Kaartenvrouwtje uit Alice in Wonderland met confetti tot in mijn onderbroek. Those were the days, haha.

Zelfs tijdens mijn studie had ik een kroegentocht die vijf dagen duurde. Ieder jaar was het weer feest. Daarna was ik er helemaal klaar mee en vierde ik het nooit meer. Wel werkte ik ooit achter de bar tijdens de carnaval, maar helemaal nuchter werken tussen allemaal ontzettend dronken mensen is niet de meest ultieme manier om de carnavalssfeer te proeven.

Vorig jaar was het voor het eerst dat ik weer met carnaval te maken kreeg. Op het kinderdagverblijf van dochterlief mochten de kindjes verkleed naar school. Ik hees Lola in haar kerstoutfit (alias Kerstman) en zo kroop ze daar de hele dag rond. Prima oplossing als je nog geen outfit voor carnaval hebt, toch. Samen gingen we kijken bij de optocht. Geweldig vond ze dat. De muziek en alle mooie verkleedde mensen. Ze keek haar ogen uit.

Ook dit jaar wil ik samen met haar naar de optocht gaan kijken. Inmiddels heb ik een leuke outfit voor haar besteld en wordt ze dit jaar een lieveheersbeestje met carnaval. Voor mijn persoonlijke blog mocht ik een leuke outfit voor haar uitzoeken op een website waar ze maar liefst 100.000 verschillende carnavalsoutfits verkopen. Keuze genoeg dus. Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een outfit neem dan snel een kijkje op mijn blog Janske.nl en t/m vandaag kun je er zelfs €30,- shoptegoed winnen, hoe cool is dat!

Ga je ook carnaval vieren? Hoe gaan jullie verkleed?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je