{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bye koude dagen! Hello zonnetje!

Wat een prachtig weer! Zo onwijs genieten met het zonnetje! Tijd om lekker erop uit te gaan met de kids! Waar gaan jullie heen?

Afbeelding blog 'Bye koude dagen! Hello zonnetje!'

Wat een heerlijke tijd komt er weer aan, de koude donkere dagen zijn om, vrolijke gezichten op straat en het lente zonnetje schijnt heerlijk! 

Ik zeg tijd om de deuren te openen en er lekker op uit gaan met de kids! Zelf heb ik een klein aapje van 1,5 jaar die het fantastisch vindt om buiten te ravotten en eigenlijk maakt het dan niet eens zoveel uit waar we naar toe gaan zolang ze maar buiten kan zijn. 

Ik ben wel eens benieuwd wat andere moeders ondernemen, zelf vind ik het erg leuk om naar de kinderboerderij te gaan (ik heb een echte boerin op de wereld gezet) ze houdt ontzettend van dieren, maar ook het bos, speeltuin en strand zijn we geweest. 

Dus lieve moeders (en vaders natuurlijk ;) ) zijn er andere plaatsen of activiteiten die we kunnen doen of bezoeken? Uiteraard geschikt voor jonge kindjes. :) 

Zonnige groetjes Esmee 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je