{{ message.message }}
{{ button.text }}

Buitenkinderen

Afbeelding blog 'Buitenkinderen'

In de meivakantie niks geen uitslapen, om 06.30 uur, hooguit 07.00 uur stonden de kinderen al te springen om een nieuwe dag te beginnen. Zeker als het mooi weer was, maar ook bij iets minder mooi weer, gingen ze al om 08.30 uur naar buiten. Op naar de speeltuin om de hoek waar in de loop van de dag steeds meer kinderen komen spelen. Of skeeleren, fietsen, vliegeren, beestjes zoeken en een "huisje" voor allerlei insecten maken. Voetballen op het grasveld, honden uitlaten, enzovoorts.

Af en toe kwamen de kinderen binnen voor wat eten of drinken of om naar de wc te gaan. Geregeld ga ik even kijken waar ze uithangen, vaak met de jongste die ook al graag buiten is en van alles ontdekt; grassprietjes, bloemetjes, zand, alles is nieuw voor haar en reuze interessant.

En op hele mooie dagen lekker in het zwembad in de achtertuin en met water spelen.

Wat ben ik blij met zulke echte buiten speel kinderen. Vind het heel fijn dat ze zich zo goed kunnen vermaken en met kindjes van alle leeftijdsgroepen kunnen spelen. En wat een fijne buurt hebben we, met veel sociale controle, heel prettig in deze maatschappij. Ook letten de oudere kinderen goed op de jongere kinderen.

 Op naar de zomervakantie!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je