{{ message.message }}
{{ button.text }}

Buisjes in de oren

Vaker verkouden dan niet verkouden

Afbeelding blog 'Buisjes in de oren ' Achtergrond blur afbeelding

Onze jongste die word straks in juni 2 jaar. Sinds zijn geboorte heeft hij vaak vieze oren die ik tot heden nog steeds +/- 1x per week schoonmaak en ze echt ook vies zijn. Het viel me op omdat het bij de oudste, die straks 4 word niet zo is. Dat is 1x per maand.

Hij is regelmatig benauwd voornamelijk als hij erg verkouden is. En daarmee bedoel ik ook, dat hij vaker verkouden is dan dat hij niet verkouden is. En natuurlijk zijn kinderen daarin wat kwetsbaarder dan volwassen (over het algemeen) maar de dokter zag daarin verder niks kwaads. Todat...

In een korte periode van 2-3 maanden een loopoor had en 3x oorontsteking. Hij had het daarvoor ook wel eens gehad maar niet zo vaak achter elkaar. Diverse kuurtjes gehad om hem daarin te ondersteunen.

Laatst waren een weekendje weg in een erg leuk huisje (zal ik dat ook nog gaan bloggen;) ? )
En ook ineens hoge koorts. Greep wel een beetje naar zijn oor maar dat was niet ontstoken. Gelukkig was het na 2 dagen over.

We hebben afgelopen week een gesprek gehad in het ziekenhuis en komende maand word deze "kleine ingreep" uitgevoerd. Hopelijk vallen ze er niet snel uit of dat hij er veel last van heeft. En het allerbelangrijkste is dat hij minder /geen oorontsteking en een stuk minder vaak verkouden is. We zullen het mee maken!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #buisjes

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je