{{ message.message }}
{{ button.text }}

Buisjes deel 2

Heerlijk! We zijn weer thuis. Vanmorgen gingen we om half 8 al richting het ziekenhuis, omdat de meiden vandaag allebei opnieuw buisjes zouden krijgen. Oma ging mee als assistentie, zodat papa gewoon kon gaan werken. De oudste had bloederige verhalen van een vriendinnetje gehoord, dus zij was er gisteren de hele dag mee bezig. Gelukkig bracht school en het afspreken met een vriendinnetje de nodige afleiding.

Afbeelding blog 'Buisjes deel 2' Achtergrond blur afbeelding
Heerlijk! We zijn weer thuis. Vanmorgen gingen we om half 8 al richting het ziekenhuis, omdat de meiden vandaag allebei opnieuw buisjes zouden krijgen. Oma ging mee als assistentie, zodat papa gewoon kon gaan werken. De oudste had bloederige verhalen van een vriendinnetje gehoord, dus zij was er gisteren de hele dag mee bezig. Gelukkig bracht school en het afspreken met een vriendinnetje de nodige afleiding. Vanmorgen werden ze allebei vrolijk wakker, maar in het ziekenhuis werd het toch wel wat spannend. De jongste moest hartverscheurend huilen omdat een ander meisje dat ook deed en toen begon de oudste natuurlijk ook. De oplossing werd gebracht door de verpleegster: kleurplaten, viltstiften en spelletjes. Zo kwamen we het wachten van ruim een uur toch nog goed door. Toen de meiden aan de beurt waren, mochten ze allebei samen naar de ruimte voor de operatiekamer en ze werden ook bijna gelijk weer wakker met mama tussen hen in. De narcose was heftig ( de jongste wankelt nu nog wat na..),maar ik heb net gedaan alsof ze jarig waren en toen gingen we samen "de kaarsjes uitblazen" ( of te wel: toen "sliepen" ze )Het was wel echt nodig, want de jongste bleek zelfs een gigantische oorontsteking te hebben. Op dit moment zijn ze lekker samen met Playmobil aan het spelen en zijn ze in afwachting van het beloofde kleine cadeautje. Voor nu zijn we er voorlopig weer van af!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je