{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brutale boef!

Over zijn brutale uitspraken en op het potje gaan.

Afbeelding blog 'Brutale boef! ' Achtergrond blur afbeelding


Als je dit schattige onschuldige pretkopje ziet dan zou je toch niet denken dat dit de grootste boef in huis is? 

Jeetje, wat een temperament heeft dit kind!

Nu waren we van de zomer gestopt met het proberen om op het potje te gaan want hij kreeg een soort angst om te poepen. 

Toen ik net bevallen was en bezig was met mijn herstel had ik ook niet echt zin om de draad op te pakken, maar nu werd het toch echt weer tijd. In de zomer liep hij lekker in z'n blote billen rond en ging eigenlijk allemaal goed (tot die obstipatie dan).

Maar zodra hij een broek aan had ging het mis. Nu is het te koud om zonder broek te lopen dus de eerste dag dat we begonnen waren er wel 3 ongelukjes. 

De volgende dag helemaal niet meer en nu een week verder nog steeds niet! Super trots!

Hij geeft op tijd aan dat hij moet, trekt zelf zijn broek naar beneden en omhoog en roept daarna naar zichzelf "๐™œ๐™ค๐™ค๐™™ ๐™Ÿ๐™ค๐™—!" 

Maar goed, even terug naar dat boevengedrag van hem. Ik vraag dus regelmatig of hij moet plassen. De eerste keer dat ik het vraag zegt ie nee mama. Maar zodra ik het een tweede keer vraag gaat ie lopen zuchten, trekt een boze kop slaat met zijn vuist op de bank of op de tafel en zegt ๐™ž๐™  ๐™ฏ๐™š๐™ž ๐™ฃ๐™š๐™š๐™š๐™š๐™š๐™๐™š๐™š๐™š๐™š! ๐™…๐™ž๐™Ÿ ๐™๐™š๐™—๐™ฉ ๐™–๐™ก 2 ๐™ ๐™š๐™š๐™ง ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ฉ!! (gezegd) 

Hij noemt familieleden regelmatig poepiehoofd en moet daar keihard om lachen. 

Wilt altijd zijn zin hebben tijdens het spelen en als je niet naar "zijn regels" luistert dan laat ie je ff duidelijk merken wat ie daar van vind. 

Gister betrapte ik hem op een "๐™›*๐™˜๐™  ๐™ฎ๐™ค๐™ช" tegen z'n zus. Waarop ze hem in shock herhaalde en vervolgens kwam ie bij me snitchen dat Evy "๐™›*๐™˜๐™  ๐™ฎ๐™ค๐™ช" zei. 

Ohja.. en had ik al eens verteld dat Kenzo's eerste zin tegen zijn broertje "๐™๐™ค๐™ช๐™™ ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™š๐™ " was?

(Toch beter opletten wat we naar de hond schreeuwen als hij random begint te blaffen)

Hebben jullie ook van die boefjes rondlopen?

Of wat was het ergste wat jullie boefjes ooit hebben gezegd?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je