{{ message.message }}
{{ button.text }}

Broertje slaapt nog

Broertje slaapt nog

Afbeelding blog 'Broertje slaapt nog'

Vanochtend 6:30, de wekker gaat ... pffff, 't is nog midden in de nacht man! Blij dat het bijna weekend is.

6:48, oeps, ik heb al 2x "gesnoozed", dus nu is het echt tijd om uit bed te komen ... GAAAAAAP! Ik stommel mijn warme bedje uit en strompel naar de gang om het licht daar aan te doen. Aah, veel te fel! Mijn gezicht, dat 's ochtends toch al indrukwekkende rimpels vertoont, verkreukeld nog meer in een poging het felste licht buiten te sluiten.

Ik doe de deur van maxispruit open, die natuurlijk al irritant fris en fruitig zit te wezen, aangezien meneer nooit later dan 5:30/ 6:00 wakker wordt. Gelukkig gunt hij zijn moeder wel haar nachtrust en gaat hij dan altijd lekker zitten lezen of knutselen.

Ik doe de deur van minispruit open, maar die ligt nog te snurken en lijkt niet van plan daar binnen afzienbare tijd mee op te houden. Dan ga ik mezelf maar vast een beetje fatsoeneren in de badkamer (tip voor mezelf: niet meteen in de spiegel kijken, om schrik-effecten te vermijden) en om nog een beetje voor me uit te grommen.

Ik kijk opzij en zie maxispruit in de deuropening van minispruit staan. Hij draait zich om naar mij en fluistert met een heel vertederd lachje "Awww, wat schattig, hij ligt nog te slapen." En POEF! Weg is mijn ochtendhumeur! Weg is mijn why-me-gevoel! Ze zijn niet bestand tegen echte broederliefde.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je