Snap
  • Kind
  • post

Broertje slaapt nog

Broertje slaapt nog

Vanochtend 6:30, de wekker gaat ... pffff, 't is nog midden in de nacht man! Blij dat het bijna weekend is.

6:48, oeps, ik heb al 2x "gesnoozed", dus nu is het echt tijd om uit bed te komen ... GAAAAAAP! Ik stommel mijn warme bedje uit en strompel naar de gang om het licht daar aan te doen. Aah, veel te fel! Mijn gezicht, dat 's ochtends toch al indrukwekkende rimpels vertoont, verkreukeld nog meer in een poging het felste licht buiten te sluiten.

Ik doe de deur van maxispruit open, die natuurlijk al irritant fris en fruitig zit te wezen, aangezien meneer nooit later dan 5:30/ 6:00 wakker wordt. Gelukkig gunt hij zijn moeder wel haar nachtrust en gaat hij dan altijd lekker zitten lezen of knutselen.

Ik doe de deur van minispruit open, maar die ligt nog te snurken en lijkt niet van plan daar binnen afzienbare tijd mee op te houden. Dan ga ik mezelf maar vast een beetje fatsoeneren in de badkamer (tip voor mezelf: niet meteen in de spiegel kijken, om schrik-effecten te vermijden) en om nog een beetje voor me uit te grommen.

Ik kijk opzij en zie maxispruit in de deuropening van minispruit staan. Hij draait zich om naar mij en fluistert met een heel vertederd lachje "Awww, wat schattig, hij ligt nog te slapen." En POEF! Weg is mijn ochtendhumeur! Weg is mijn why-me-gevoel! Ze zijn niet bestand tegen echte broederliefde.

10 jaar geleden

Ik ook helemaal niet! Daarom gaat mijn wekker ook al om 6.30, want dan heb ik tenminste even de tijd om wakker te worden en rustig op te starten.

10 jaar geleden

O, sorryyyyy. Pff, wel vroeg hoor. Bij mij gaan ze 's avonds om 8 uur naar bed, en de volgende morgen om kwart voor 8 maak ik ze wakker. Als ze 's avonds moe zijn gaan ze wel iets eerder, vooral in de winter. Je leest, ik ben geen ochtendmens! Succes! :)

10 jaar geleden

Dat doen die van mij ook in het weekend, maar dit ging om een doordeweekse dag. Dus dan moeten we er wel vroeg uit :(

10 jaar geleden

Ik ben inmiddels al gezegend!!! dat de kids in het weekend zelf naar beneden gaan op een schappelijke tijd, uurtje of kwart over 8. 'S avonds leg ik in de winter vast een fleece kleed klaar op de bank, en dan gaan ze heerlijk tv kijken, geen enkele last van ze dus. Ze zijn 7 en 5 1/2, dus ik voel me gezegend ja, dat papa en mama tot een uur of 9 mogen blijven liggen, heeeeeeerlijk! Je leest, het komt vanzelf een keer goed!