{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brief aan mijn oudste zoon

Zeven jaar... zeven jaren zijn gewoon voorbij gevlogen. Jij waarvan ik zeker dacht te weten dat je een meisje was maakte mij moeder, moeder van een prachtige zoon! Met jou was alles nieuw en maakten we alles voor de eerste keer mee.

Afbeelding blog 'Brief aan mijn oudste zoon' Achtergrond blur afbeelding

En dat alles voor de eerste keer meemaken dat blijft. Jij gaat altijd overal voor op je broers en wij volgen, wij ervaren en leren iedere dag weer opnieuw. 

Al van jongs af aan heb je een pittig karakter, je weet wat je wil en wat je absoluut niet wil! En lieve Jesse dat is Oke, wees maar duidelijk dat scheelt een hele hoop in deze soms stomme grote mensenwereld. Er zullen veel momenten in je leven voorbij komen dat die duidelijkheid niet gewaardeerd wordt maar geloof mij uiteindelijk brengt het je waar je wilt zijn. 

Na de komst van maar liefst twee broertjes in 1x was het best even lastig voor je. Een nieuwe gezinssamenstelling, waar jij en Noud eerst nog samen waren, waren jullie nu ineens met z’n vieren. Dan ook nog voor het eerst naar groep 3. Je wilde het allemaal zo goed doen en als dat dan nog net niet ging leverde dat behoorlijke frustraties op. Het heeft wel even geduurd voor we daar allemaal onze plek weer in vonden. Maar hoe lastig het soms ook was je wilde altijd helpen... even je broertjes vermaken of vasthouden zelfs als ze de hele boel bij elkaar schreeuwden probeerde jij om ze toch stil te krijgen. En ook nu, nu ze je speelgoed afpakken, je storen als je even rustig op de iPad bezig bent, je maakt altijd tijd om even met ze te ravotten. 

Inmiddels zit je in groep 4 en verbaas je ons keer op keer met wat je kan en weet. Je pittige karakter is er nog steeds maar steeds vaker zien we ook een hele gevoelige jongen die zich alles soms net een beetje teveel aan trekt. Maar ook dit is Oke, wij zullen je helpen om ook daardoor heen te komen en je hopelijk weerbaar te maken voor de mensen/dingen die op je pad komen. 

Lieve Jesse ik ben super trots op jou! Blijf vooral wie je bent en laat je niet van de wijs brengen door wat anderen vinden. Groei en bloei maar lekker verder lieve jongen.  


Ik hou van jou❤️ Tot de ? en terug! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je