{{ message.message }}
{{ button.text }}

Brief aan mijn jarige prinses

Afbeelding blog 'Brief aan mijn jarige prinses' Achtergrond blur afbeelding

Lieve bijna jarige schat,


Morgen word je alweer 5 jaar. Wat gaat de tijd snel. Als ik naar jou kijk dan zie ik beetje voor beetje hoe je karakter op mijn karakter gaat lijken. Zie ik je veranderen van een lief klein meisje naar al een grote stoere zus. Ik zie hoe vriendelijk je bent en hoe graag jij aandacht wil van iedereen. Een echte dorps gek. Jij bent zo gegroeid in alles wat je doet, je haalt alles uit je zelf en je bent zeker niet tevreden met een 2e plaats. Je hebt zo’n mooi persoonlijkheid en ik hoop dat je dit positief verder gaat ontwikkelen en beetje voor beetje de echt jij vind.  

Gelukkig ben jij ook niet alleen maar een schattig lief meisje. Want jemig wat kan jij al een grote mond hebben. En zo onwijs huilen als jij niet je zin krijgt. Zelfs deze momenten met jou vind ik geweldig! ook al Vertel je mij soms dat ik de aller stomste mama ben van de hele wereld. Om vervolgens intens verdrietig naar mij toe te komen en sorry te zeggen omdat je echt geen andere mama wilt hebben. Dan krijg ik allemaal kusjes en zeg je hoe lief je me vind. Mijn moeder huilt aan de binnen kant omdat ik zo intens veel van je hou. 

Vanaf het moment dat jij in mijn armen werd gelegd ben ik je gaan beschermen. Beschermen tegen de grote boze wereld en alle boze mensen. Je hebt aan mijn hand leren lopen.  Nu lopen we hand in hand naar school en de zelfde hand zal jou altijd helpen met alles. Je mag hem vast pakken wanneer je wilt.  Je moet weten dat mama altijd van je zou houden en je blijft beschermen tegen alles en iedereen. Hoe oud je ook bent! Mama blijft achter jou keuzes staan ook ben ik er niet mee eens.  Ik zal je alles geven wat ik je kan bieden. Ik zal je al mijn liefde geven en er voor zorgen dat je een mooie vrouw word. Waar je later op terug kan kijken en trots op je zelf bent wat je allemaal bereikt hebt.

Ik ben trots op ons, samen hebben wij veel bereikt.


Fijne verjaardag lieve schat. 


Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je