{{ message.message }}
{{ button.text }}

Box eruit?

In onze woonkamer staat een box, daar is niets bijzonders aan. Maar als we ff nadenken moeten we ook constateren dat mijn zoontje, nu ruim 14 maand oud, er eigenlijk voor het laatst ingelegen heeft toen de box nog op de hoogste stand stond ...

Afbeelding blog 'Box eruit?'

In onze woonkamer staat een box, dat is helemaal niet zo gek. Ons zoontje is ruim 14 maanden oud, dus dat de box er nog staat zal niemand verbazen. Maar nu ik er zo over nadenk, de laatste keer dat mijn zoontje erin gezeten heeft, was toen de box nog op de hoogste stand stond. Vanaf dat de box omlaag is gezet, is de box verworden tot een opbergbox voor speelgoed. Mijn zoontje is vanaf die tijd altijd op het speelkleed, gewoon op de vloer, gezet. Nu twijfel ik om de box niet gewoon op marktplaats te zetten, want ik acht de kans klein dat hij nog gebruikt zal worden waarvoor hij bedoelt is. En als opbergmogelijkheid heb ik liever een kastje (met een deurtje, zodat het uit zicht opgeruimd kan worden) dan zo'n traliebak waarin je alles ziet.

Maar het argument is ... misschien is het toch wel handig, wil je hem eens weg kunnen zetten omdat je ff je handen vrij moet hebben en je niet wilt dat hij door de hele toko loopt. Dat lopen van nu (langslopen, aan een handje of achter de loopkar), dat staat op het punt om opgevolgd te worden door het moment los-lopen. Maar waar hij nu kruipend, met zijn loopkar en langslopend bij kan, dat is toch hetzelfde als als hij los-loopt? Ik denk dat de conclusie gewoon is; aangezien de laatste keer dat hij er in gezeten heeft medio zomer 2013 was, is de kans ook niet zo groot dat hij dit jaar nog in de box gezet wordt.

Wanneer ging bij jullie de box eruit?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je