{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boven spelen

Afbeelding blog 'Boven spelen'

En daar gaan we weer. Quin ligt net in bed en ik raas door de kamer heen om al het speelgoed weer op te ruimen. Het liefst trekt hij alle bakken open en speelt hij overal tegelijk mee. Al moet ik zeggen dat hij heel lief met zijn duplo kan spelen en er dan ook echt uren mee zoet is. Dat geldt ook voor zijn auto's. Als hij eenmaal in zijn verhaal zit dan is hij er best lang mee bezig.

Papa vroeg mij laatst of het niet is tijd werd dat het speelgoed naar boven werd verhuisd zodat hij wat meer op zijn kamer kon spelen, waardoor je hem met spelen wat meer vrijheid geeft. Boven heeft hij immers een speelkleed en een tafeltje met stoeltje en meer ruimte dan hier in de woonkamer. Ook kan hij daar rustig zijn fantasie op de loop laten gaan zonder gestoord te worden.

Het lijkt me een super goed idee alleen zit ik tegen 1 ding op. Is het wel normaal om een kindje van ruim 3,5 jaar alleen boven te laten spelen? Doen andere ouders dat ook of laten die hun kroost lekker beneden spelen en gaan ze aan het eind van de dag de kamer weer op orde brengen? Op dit moment speelt Quin ook al is af en toe alleen boven en dat gaat goed maar toch check ik hem regelmatig en staat de babyfoon aan.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je