Snap
  • Kind
  • speelgoed
  • sparen
  • supermarkt
  • Boerderij
  • dekamarkt

Bouw je eigen boerderij met DekaMarkt Boerderij Blocks

Tot en met 8 juni 2019 spaar je bij DekaMarkt de leukste Blocks om je eigen boerderij te bouwen!

Dit is echt een super leuke actie! Je ontvangt een gratis zakje Boerderij Blocks bij elke €15 aan boodschappen, helemaal gratis. En met de 7 unieke specials maak je jouw boerderij compleet. Kijk ook hier

DekaMarkt wil de jongste klanten laten ontdekken waar hun producten vandaan komen, de supermarkt selecteert namelijk zélf de lekkerste, verse producten bij de eigen boeren en telers. Hoe leuk is het om het boerenleven te ontdekken door een eigen boerderij te bouwen? Met de Boerderij Blocks kun je je eigen gewassen verbouwen, melk wegbrengen met de melkwagen, een fruitboomgaard aanplanten en heel veel dieren een plek geven. Alles kan met de 45 Blocks, dus bouwen maar! 

Snap

Daarnaast zijn er 7 unieke specials: een stal, melkwagen, tractor, paard & wagen, hond & hondenhok, vrachtwagen en een groeikas. Elke week wordt er één van deze specials weggegeven. Je ontvangt deze bij aankoop van verschillende actieproducten. 

DekaMarkt werkt nauw samen met boeren en telers, hierdoor weten ze alles van de boerderij en het boerenleven.

Om de beste kwaliteit te bieden, werkt DekaMarkt nauw samen met telers en boeren. Hierdoor weten ze alles van de boerderij en het boerenleven. Maar hoeveel weet jíj eigenlijk van het boerenleven? Test je boerenverstand hier en maak kans op één van de leuke prijzen, waaronder de hoofdprijs: een FarmCamps vakantie t.w.v. €449 euro! Ook maak je kans op 1 minuut gratis winkelen en een DekaMarkt cadeaukaart t.w.v. € 25 euro. De test is voor jong én oud en dus voor iedereen leuk om te spelen!

Wil je meer weten over de Boerderij Blocks en wil je weten wanneer welke specials worden uitgegeven? Klik dan hier

Dit artikel is geschreven in samenwerking met DekaMarkt.

4 jaar geleden

Mijn dochter werd ook 7pond geschat.met 39 weken en 5 dagen werd ze dismatuur geboren 2536 gram 45 centimeter.