{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boos en eerste dagen lockdown.

Vertouwen en de lockdown

Afbeelding blog 'Boos en eerste dagen lockdown.' Achtergrond blur afbeelding

Zo wat een week. Eerst natuurlijk Rutte die op t.v. met de aankondiging dat we weer in lockdown gingen dat was ook al even schrikken maar denk voor iedereen, daar ben ik dan altijd even een dag van slag van.  De volgende dag ging het wel weer je moet gewoon weer even de knop omdraaien 

Woensdag was ik gelukkig wel vrij voor Max was het wel even wennen om thuis te zijn hij dacht he geen school.  In de ochtend wel even relaxed gedaan even mijn kast opgeruimd dat moest nodig gebeuren, en daarna ging Max met een vriendje buiten spelen en zijn we even lekker naar het park geweest heeft die lekker gefiets en in de avond had die nog even atletiek.

Donderdag heb ik ook op een vriendje van Max gepakt want die ouders moesten werken en ik pas in de avond.  Ik moet zeggen op dit moment gaat het nog goed haha.

Mijn volgende punt is best lastig.

In juli is een vriendin van mij uit mekaar gegaan met haar vriend en is ze bij ons in huis gekomen en heb ik haar met een hoop dingen geholpen, maar is nu December en ze was er nog ze ging af en toe wel naar haar moeder en een andere vriendin maar voornamelijk zat ze hier. En ik had het daar op een gegeven wel erg moeilijk maar zei eigenlijk niks ervan. Ze was vaak aan het bellen en had geen idee hoe ik moest zeggen dat ik het niet meer trok. Nou deze week was ze de hele week bij een vriendin en nu ging ze dit weekend bij een andere vriendin slapen. Ik heb toen gezegd dat ik het niet meer trek, en dat ze toch elders moet gaan slapen. Ze zei wel dat ze het begreep maar doet ze best afstandelijk. Ze komt donderdag wel met kerstavond en blijft ze eten. Maar ben dan bang dat ze me me misschien laat vallen. Ook had ze ook hele verhalen over haar schoonouders dat die zo slecht zouden zijn, maar toe mijn verbazing heb ik vrijdag een bos bloemen gekregen van die moeder en was heel erg verbaas er zat een hele lieve kaart bij. Dus ik heb dat wel tegen haar gezegd ze stond er ook van te kijken. De dochter van haar is ook vaak hier en vind het hier heel gezellig. (Dochter van mijn vriendin bijna geen contact met haar moeder.) Dus ik heb de volgende dag die moeder gebeld en die was echt super aardig. En heb een tijdje met haar gesproken. Heb wel gezegd dat ik me verder er niet mee bemoei.

Maar sinds gister ben ik zo boos. Ik moest ineens op Facebook lezen dat ze een relatie heeft, en wist daar niets van terwijl ze een half jaar bij mij gezet heeft en dan hoef je mij niet van alles op de hoogte te brengen maar vind wel je zit bij mij en dan hoor je dat ze al 2 maanden een relatie heeft, en daarin tegen ze heeft nog zoveel te regelen voor een eigen huis en haar kinderen ik. Ik ben niet snel van mijn stuk maar nu ben ik zo verbaasd en verdrietig heb echt een paar tranen gelaten

Ze geeft aan dat ze me als vriendin niet kwijt wil maar ik ben even het vertrouwen kwijt. Ze geeft aan dat ze me niet laat vallen maar voorlopig had ze de hele week nog weinig laten horen en dat vond ik al raar ze was bij een andere vriendin. En ze staat ook als postadres bij ingeschreven en ik heb tegen haar gezegd dat ze dat ook maar moet regelen dat dat niet meer kan. Nu had ze de gemeente gesproken maar dan zou ze als ik haar eerder uitschrijf problemen krijgen, dus ze mag van mij tot 31 Januari als postadres ingeschreven staan, en dan klaar. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je