{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boodschappen doen met papa

Mijn dochter Jasmijn gaat elke week boodschappen doen met papa.

Afbeelding blog 'Boodschappen doen met papa'

Boodschappen doen met papa

Mijn dochter Jasmijn vindt het geweldig om met papa boodschappen te gaan doen. Mijn man doet altijd wekelijkse boodschappen. Op vrijdagof zaterdag gaat mijn man de wekelijkse boodschappen doen en dan neemt hij Jasmijn altijd mee. Mijn man pakt de tassen en Jasmijn weet dan heel goed dat het dan tijd is om weer boodschappen te gaan doen. Ze rent dan altijd naar de deur en ze roept papa auto. Echt heel schattig.

Vandaag was er een hond in de Jumbo en dat vond ze echt helemaal geweldig. Ze wilde de hond heel de tijd aaien en mijn man heeft deze meneer vandaag ook gesproken. Het was een man die een blind geleide hond ging opvoeden en begeleiden. De hond reageerde heel enthousiast naar Jasmijn. Mijn dochter is dol op honden. Dus ze had vandaag de dag van haar leven in de Jumbo. Ze was vandaag ook helemaal uitgelaten toen ze thuis kwam. Na afloop heeft Jasmijn met papa en mama boodschappen opgeruimd en dat vindt ze echt helemaal geweldig om te doen. Ze pakt de spulletjes er dan uit en ze loopt dan altijd met de spulletjes rond. Echt genieten en ze wil dan ook alles zelf opruimen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je