{{ message.message }}
{{ button.text }}

Boerderij, photoshoot & zandvoort.

Een dagje op de boerderij, een leuke photoshoot & uitwaaien op zandvoort.

Afbeelding blog 'Boerderij, photoshoot & zandvoort.'

Vrijdag zijn Sophie en ik naar mijn oom en tante geweest, die wonen helemaal in Kraggenburg. Dat is voor ons zo’n 1.5 uur rijden dus dat is voor Sophie best pittig. Gelukkig gingen mijn moeder en oma ook mee dus dat was erg gezellig in de auto. Het eerste uur gaat dan ook best goed, en het laatste half uurtje wordt Sophie dan een beetje mopperig. Nou geef er ongelijk!Eindelijk aangekomen en er ging een wereld voor haar open. Nieuwe uitdaging om alles te pakken wat niet mag! Het was dus niet zo makkelijk voor mij om even bij de visite te gaan zitten want ik moest elke 2 minuten opstaan. Dan had ze de strijkkralen weer gevonden, of was ze opeens wel heel stil in de gang bij de trap. En dan heel hard lachen als je aan komt lopen en zegt ‘Nee Sophie we gaan dat niet doen’. Ze hebben paarden en twee grote trampolines, gelukkig had ik ook oude kleding mee genomen want als je daar naar buiten gaat word je wel een beetje vies haha. Lekker banjeren buiten vind ze heerlijk en ze liep zo het hele erf over. De paardjes vond ze nog wel spannend maar die trampoline was toch wel helemaal geweldig. Mijn twee neefjes van 8 en 10 die waren er ook en dat was dus dolle pret voor Sophie. Vooral mijn oudste neefje was zo lief met haar aan het spelen en haar aan het vermaken. Op de trampoline vloog ze de lucht in, hoe hoger hoe beter. Ze heeft zo hard gelachen, ‘ik vond het alleen maar heel eng allemaal haha’. Maar het ging allemaal goed en ze heeft een super leuke dag gehad. De terug weg is madame lekker in slaap gevallen.

Zaterdag morgen kreeg ik een berichtje van een oud collegaatje, zij heeft net haar eigen fotostudio opgestart aan huis. Zij vroeg of ik met Sophie zin had om langs te komen om wat foto’s te maken. Sophie is nogal lastig met foto’s maar we kunnen het wellicht proberen toch. Het was mooi weer dus lekker op de fiets daarnaar toe gegaan. Eenmaal aangekomen moest ze wel eerst even rond kijken, vreemd huis, vreemde spullen die er allemaal heel cool uit zien maar waar ze niet aan mag komen. Ook weer even kijken wie Mandy ook alweer is, maar het ijs is snel gebroken want wat heeft ze leuke ballonnen en bellenblaas! Even Justin bieber op zetten en toen was Sophie er helemaal klaar voor. Maar hoe zet je een kind van 15 maanden nou stil op de juiste plek. De bellenblaas was geniaal, en de ballonnen deden het dus ook erg goed. Ze bleef even keurig zitten en dan wilde ze toch wel weer even kijken wat er allemaal eigenlijk te doen was in het huis. We hebben zo gelachen om haar, nieuwsgierig aagje. Ze vond het allemaal wel oké, ik heb haar zelfs verschillende outfits aan kunnen doen, het resultaat is ook super leuk geworden. We wisten niet zo goed wat we ervan moesten verwachten omdat het voor Mandy de eerste keer was met zo’n jong kindje en omdat Sophie niet de makkelijkste is. Maar het is dus super goed gegaan. Woon je hier in de buurt ( het is in Badhoevedorp ) en zou je het ook leuk vinden om een keer model te staan? Like dan de facebook pagina van Uniek kinderfotografie.


Zondag zijn we lekker wezen uitwaaien op Zandvoort, het was wel een beetje fris maar heerlijk dat zonnetje! Samen met Charlie heeft Sophie heerlijk even gespeeld en rond gelopen op het strand. Daarna nog even naar de winkels geweest, dat kan ik natuurlijk niet overslaan. Toen de vraag, wat gaan jullie eten? Zullen we uiteten gaan? Alweer uiteten.. we gaan een nieuw huis kopen. Dat is toch geen goed idee, maar het is ook wel weer heel gezellig. Laten we naar de Gouden wok gaan. Daar hebben we een hele tijd geleden al een keertje gegeten en het was niet helemaal mijn ding maar oké. Ze hebben er wel heel veel dingen dus er zit vast wel wat bij. De mannen hebben wel 6x opnieuw opgeschept, echt! Waar laten jullie het? Sophie vond vooral de groenten lekker haha en de gebakken zalm ook. Na afloop een beetje fruit erin en klaar. Ze vond het vooral leuk dat Charlie er ook was dus in geheimtaal zaten ze hele gesprekken te voeren. Na een tijdje had ze het wel weer gezien en wilde ze eigenlijk wel op onderzoek uit. Dan gaat ze zitten mopperen en dat kijkt het halve restaurant naar je. Dan maar een stukje lopen, maar het is daar super druk dus dat kleine wijfie tussen al die hongerige mensen was niet zo handig haha. Dus eerst ben ik een rondje met haar gaan maken en daarna Michel. Nog steeds gek om haar te zien lopen soms, ze is toch mijn kleine meisje. Wat kan ze al veel zeg, zo trots op haar.

https://mijnmamaleven.wordpress.com/2016/03/01/boerderij-photoshoot-zandvoort/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je