{{ message.message }}
{{ button.text }}

BoekTIP: Woezel en Pip: Op zoek naar Sloddervos

Mijn kinderen vind het heerlijk om voorgelezen te worden. Ik heb weer een leuk boek gekocht.

Afbeelding blog 'BoekTIP: Woezel en Pip: Op zoek naar Sloddervos' Achtergrond blur afbeelding

Mijn kinderen vind het heerlijk om voorgelezen te worden. Dit doen we dan ook (bijna) dagelijks. Nu heb ik weer een super leuk boek gekocht en dat moet ik natuurlijk even met jullie delen.

Ik had nog een cadeaubon van de Bruna liggen en daar liep ik gisteren langs. Meteen dacht ik aan die cadeaubon in mijn portemonnee en liep de winkel binnen. Meteen zag ik de Woezel en Pip boeken. Mijn jongste is daar helemaal dol op (en de oudste ook nog). Dus ik was aan het neuzen toen ik het boek Woezel en Pip: Op Zoek naar Sloddervos zag staan. Ik dacht meteen die moet ik hebben, maar hij zal wel duur zijn. Het boek is namelijk best groot van formaat (A4 ongeveer) en dik (voor Woezel en Pip begrippen) met maarliefst 112 pagina's. Ik durfde bijna niet op het prijskaartje te kijken, maar wilde het toch wel heel erg graag weten.

Ik heb meer dan twee keer moeten kijken. Het boek kost slechts € 9,99!! Dus meteen het exemplaar wat ik in mijn handen had nog steviger vastgepakt en naar de kassa gelopen. Ik dacht eerst nog dat de kassa een ander bedrag aan zou geven hahaha.

Thuis gekomen moest er natuurlijk meteen voorgelezen worden. De kids zaten met open mond te luisteren.

Nu moet ik van mijn dochter het boek komen voorlezen in de klas. Helaas gaat dat met 112 pagina's het echt niet worden. Wellicht een ander Woezel en Pip verhaaltje.

Maar goed dit Woezel en Pip verhaal is een absolute topper! En na het voorlezen kun je het verhaal ook nog gaan bekijken in de bioscoop ;-)

Hebben jullie ook nog leuke tips qua boeken (is meteen in thema van deze week: Voorleesdagen hahah).

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je