Snap
  • Kind

BoekTIP: Woezel en Pip: Op zoek naar Sloddervos

Mijn kinderen vind het heerlijk om voorgelezen te worden. Ik heb weer een leuk boek gekocht.

Mijn kinderen vind het heerlijk om voorgelezen te worden. Dit doen we dan ook (bijna) dagelijks. Nu heb ik weer een super leuk boek gekocht en dat moet ik natuurlijk even met jullie delen.

Ik had nog een cadeaubon van de Bruna liggen en daar liep ik gisteren langs. Meteen dacht ik aan die cadeaubon in mijn portemonnee en liep de winkel binnen. Meteen zag ik de Woezel en Pip boeken. Mijn jongste is daar helemaal dol op (en de oudste ook nog). Dus ik was aan het neuzen toen ik het boek Woezel en Pip: Op Zoek naar Sloddervos zag staan. Ik dacht meteen die moet ik hebben, maar hij zal wel duur zijn. Het boek is namelijk best groot van formaat (A4 ongeveer) en dik (voor Woezel en Pip begrippen) met maarliefst 112 pagina's. Ik durfde bijna niet op het prijskaartje te kijken, maar wilde het toch wel heel erg graag weten.

Ik heb meer dan twee keer moeten kijken. Het boek kost slechts € 9,99!! Dus meteen het exemplaar wat ik in mijn handen had nog steviger vastgepakt en naar de kassa gelopen. Ik dacht eerst nog dat de kassa een ander bedrag aan zou geven hahaha.

Thuis gekomen moest er natuurlijk meteen voorgelezen worden. De kids zaten met open mond te luisteren.

Nu moet ik van mijn dochter het boek komen voorlezen in de klas. Helaas gaat dat met 112 pagina's het echt niet worden. Wellicht een ander Woezel en Pip verhaaltje.

Maar goed dit Woezel en Pip verhaal is een absolute topper! En na het voorlezen kun je het verhaal ook nog gaan bekijken in de bioscoop ;-)

Hebben jullie ook nog leuke tips qua boeken (is meteen in thema van deze week: Voorleesdagen hahah).

8 jaar geleden

Super leuk! Mijn jongste is nog niet geweest, kan ook niet een hele film stil zitten. Mijn oudste nu al 2 keer en vind het geweldig. Eerst naar Maya de Bij en de 2e keer naar de Club van Sinterklaas. Binnenkort maar weer eens een moeder-dochter uitje plannen ;-)