{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog van de week mailtje

BLOG VAN DE WEEK WAT EEN FEEST!!!!!!!

Afbeelding blog 'Blog van de week mailtje' Achtergrond blur afbeelding

Wat was dat een verassing! Een email in mijn inbox met het nieuws dat mijn vorige blog over doe ik het nu wel of niet goed, de blog van de week was! En met deze eer, kwam er ook nog een leuk cadeautje voor ons stoere kleine ventje namelijk een Fisher Price Liedjesboek! Superleuk!

nou ons kleine mannetje werd wakker en ik had hem verteld dat er een klein cadeautje voor hem was bezorgt, maar dat ik hem wel eerst even moest verschonen en aankleden en dat hij dan heel snel naar beneden mocht gaan (dan gaat hij glijdend van de trap af) en dan met zijn cadeautje mocht spelen nou hij was koningterijk met zijn speeltje zelfs tijdens het eten moest hij erbij liggen daarna boodschappen doen hij moest mee in de auto mee de winkel in weer de auto is maar niet meer mee naar binnen beetje vreemd maar toch hij vertelde me op zijn manier: beesje auto toet toet ja beesje auto toet toet en nu elke keer als we met de auto weg gaan moet hij het boekje hebben en is bijna de hele weg zoet met het boekje elke keer weer behalve als hij wat te eten heeft want dat blijft op de een of andere manier het belangrijkste in zijn leventje haha gewoon gezonde dingetjes krijgt hij natuurlijk zoals liga vanaf 12, maanden rozijnen appeltje of gewoon een sneetje brood maar als dat op is nou dan moet je hem horen wat hij moet en zal zijn boekje krijgen of mama er nu bij kan of niet in de auto maakt hem niet uit hij moet zijn boekje hebben dus dan verplicht hij zijn papa eigenlijk om op de vlucht strook te stoppen om dat hij dan zijn speeltje kan krijgen zo gek is hij er op eigenlijk niet normaal zo dat hij tekeer gaat dus denk binnenkort maar stiekem uit de auto halen en wat anders er in leggen wat hij niet zo leuk vind haha

Mamaplaats, dankjewel!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je