{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 58: stoere, lieve grote broer!

Zoals jullie weten zijn we inmiddels ruim 14+ weken zwanger van ons tweede wondertje. We proberen onze zoon hier nauw bij te betrekken..

Afbeelding blog 'Blog 58: stoere, lieve grote broer!'

En dat lijkt te werken!

Zoals ik eerder schreef, heb ik tijdens mijn controle afgelopen maandag het hartslagje van ons kindje opgenomen op mijn telefoon. Eenmaal thuis liet ik het trots horen aan onze zoon. Die eerste keer was hij afgeleid door andere zaken (lees: tv) en gaf hij niet zoveel reactie. Maar 's avonds in bed luisterden we samen nog eens en toen wilde hij het nog een keer horen.. En nog een keer.. 

Vandaag had ik een groots smeltmomentje:
Onze zoon probeerde al telkens mijn telefoon af te pakken. Ik begreep niet waarom, dus ik vroeg hem dan ook: 'Wat wil je?'

Hij keek me aan en wees vervolgens naar mijn buik. 

Het duurde even voordat ik het door had, maar toen ging er ineens een lichtje bij me branden! 'Oh, je wilt even naar je broertje of zusje luisteren..' zei ik hardop. Waarna onze zoon me met een enorme lach op zijn gezicht aankeek en enthousiast 'JA!' riep. 

Vervolgens hebben we het hartslagje van kleine broer/zus zo'n 4x achtereen geluisterd. De grote lach bleef op het gezicht van onze zoon en leek er niet meer vanaf te komen. Helemaal trots! 

Het is prachtig om te zien dat onze zoon op zijn eigen manier zo bezig is met onze zwangerschap! We leven echt samen toe naar de komst van dit kleintje. Hij wordt vast en zeker de liefste grote broer ooit! ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je