{{ message.message }}
{{ button.text }}

Blog 4 - Totaal andere zwangerschap

Zo makkelijk als de zwangerschap met D. ging, zo zwaar heb ik het nu...

Afbeelding blog 'Blog 4 - Totaal andere zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding

Toen ik in verwachting was van D. had ik niks, nergens geen last van. Ik was heel mooi zwanger en voelde me geweldig! Ik straalde van top tot teen en had alleen een wat dikkere buik, verder gewoon heerlijk mezelf.
Ik merk dat ik nu een totáál andere zwangerschap heb... Vanaf het begin erg misselijk en alles stonk maar. Gelukkig niet aan het overgeven geweest. Ook had/ heb ook erg veel last van stemmingswisselingen. Na een week of 17 ging dat beter. Niet meer zo misselijk en kon ik een beetje genieten. Toen ik rond de 22 weken was, ging dat weer minder. Erg last van maagzuur, zo erg dat het 's nachts mijn keel in liep en ik niet meer wist hoe ik liggen moest van de pijn in mijn rug. Gelukkig omeprazol voor de maagzuur klachten gekregen dus dat ging beter, maar mijn rug... Oh wat slaap ik slecht en wat ben ik daardoor moe. We hebben 2 honden en als ik uit mijn werk kom, moeten deze toch uitgelaten worden. Ik werk halve dagen dus hebben ze de ochtend alleen in huis gezeten. Dan moeten ze 's middag toch wel even lekker een rondje er uit. Als ik dan thuis kom, de honden uitgelaten heb en D. uit school moet halen, heb ik daarna bijna nergens de puf meer voor... En ik ben 'nog maar' 34 weken. Soms vind ik het zó sneu voor D. Ik ben dan moe en wil gewoon even niks terwijl zij dan juist van alles en nog wat wilt. Daar kan ik me erg schuldig over voelen. Ze is een dagdromer en een behoorlijke treuzelkont. Dat werkt soms best op mijn zenuwen en moet ik drammen om haar op te laten schieten. Doe nou je sokken aan! Neem nou een hapje van je eten! Drink je drinken nou op! Af en toe komt dit er harder en bozer uit dan dat mijn bedoeling was en wordt ze verdrietig. Waarom doe je nou zo boos mama? Sorry schat, omdat ik moe ben en we moeten NU naar school en je hebt je ontbijt nog niet eens op... Ze kan er natuurlijk niks aan doen en ik moet me niet op haar afreageren, maar af en toe barst ik even uit mijn voegen. Pff wat voel ik me daarna een heks... :( Dan geef ik haar even een dikke knuffel en zeg sorry dat ik soms zo lelijk tegen je doe. "Geeft niks hoor mama, ik vind jou toch wel de liefste" zegt ze dan. De schat ♥

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #kids

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je