{{ message.message }}
{{ button.text }}

Bloeduitslagen, dubbel gevoel

Vandaag uitslagen van tweede keer bloedprikken, allergisch voor ons hondje, erg verdrietig en misschien een stofwisselingsziekte.

Afbeelding blog 'Bloeduitslagen, dubbel gevoel' Achtergrond blur afbeelding

Jullie zijn waarschijnlijk in ieder geval de meeste op de hoogte van het slaapgedrag bij onze dochter. Vandaag kregen we dan eindelijk de bloeduitslagen terug van de kinderarts, het prikken was 8 dagen geleden. Ze blijkt toch allergisch te zijn voor ons hondje van 9 maanden dus die gaat ook zo snel mogelijk naar een ander huisje, (we hebben er al meerdere goede gevonden) ook was er iets met haar melkeiwitten achting is, onze eigen kinderarts was ziek dus een andere belde ons. Hij wist ook niet precies wat er nu moest gebeuren en op maandag moet ik weer bellen voor een nieuwe telefonische afspraak. Hij kon wel vertellen dat het iets te maken had met stofwisseling(ziekte) en dat ze sowieso weer geprikt moet worden. Voor de derde x binnen 1 maand word ze dus weer geprikt, sowieso weer in het Catharina Ziekenhuis aangezien onze ervaring daar veel beter was dan bij Diagnostiek voor u. het is nu weer afwachten van hoe nu verder, maar 1 ding is al zeker en dat is de allergie en daar komt de vermoeidheid ook vandaan. Ik word er nu wel beetje gek van, elke week hoop ik op duidelijkheid en dan is die er weer niet, en nu weer wachten, nog maar de vraag of ze volgende week geprikt word of die week erop. Hopelijk vliegt de tijd en weten we snel wat er nu precies aan de hand is.....stressssss

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Kind, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je